Barça

El Barça perdona el Minsk però sentencia (5-0)

UEFA Women’s Champions League. Golejada de l’equip de Lluís Cortés en l’anada dels vuitens de final en un partit on les blaugrana no troben l’encert per registrar un marcador que reflecteixi la diferència real entre els dos equips

barcelona 5 minsk 0

BARCELONA:Paños; Torrejón, Pereira, Mapi León (Codina, 46’), Leila; Guijarro, Bonmatí, Putellas; Graham (Andujar, 58’), Caldentey i Oshoala (Hermoso, 60’).MINSK:Voskobovich; Njolle, Yushko, Shmatko, Galay; Kozyupa; Duben (Shuppo, 63’), Linnik, Cissé (Popova, 82’), Khimich; i Njolle.GOLS:1-0 (6’) Oshoala. 2-0 (20’) Torrejón. 3-0 (22’) Bonmatí. 4-0 (26’) Bonmatí. 5-0 (85’) Hermoso.ÀRBITRE:Welch.T.G.:Guijarro, pel Barça; i Shmatko, pel Minsk.PÚBLIC:1.698 espectadors al Johan Cruyff.

El Barça ha aconseguit el més important: aconseguir un resultat contundent en l’anada dels vuitens de final de Champions. Però la sensació que ha deixat el conjunt blaugrana és que ha perdut l’ocasió d’infligir una golejada escandalosa, que no necessitarà en la tornada perquè el Minsk, tal com ha ensenyat avui, té possibilitats ínfimes de passar de ronda. Les blaugrana guanyaven per 4-0 abans de la mitja hora de joc, Caldentey ha fallat un penal i les seves companyes múltiples oportunitats, inclòs tres xuts al pal, per segellar un marcador que hagués servit com a declaració d’intencions per a la resta de rivals.

El xoc ha quedat sentenciat en la primera meitat. L’equip de Lluís Cortés s’ha esforçat per prémer el peu de l’accelerador en els instants inicials en els quals, el Minsk ha tingut encert defensiu perquè la golejada no hagi estat encara més escandalosa. El primer gol ha arribat en una combinació col·lectiva que ha recollit Graham, la jugadora més activa, i ha rematat a gol Oshoala.

La portera visitant Voskobovich ha ensenyat les seves credencials en una gran aturada a Caldentey i en un penal aturat a la jugadora balear al final del primer temps. Però abans, en canvi, no ha pogut fer res en el gol anotat per Torrejón, en la sortida d’un córner, en una rematada de Bonmatí a passada d’Oshoala ni en el cop de cap de la jugadora de Sant Pere de Ribes que també ha besat el fons de la xarxa.

Amb 4-0 en el marcador, el Barça ha calmat el ritme però no ha deixat que el Minsk s’apropés i Paños s’ho ha mirat tot des de lluny. En la segona meitat el ritme ha baixat ja que el Barça tenia lligat l’enfrontament. Tot i això, Caldentey i Putellas han tingut ocasió d’eixamplar el marcador. Qui ho ha aconseguit ha estat Jennifer Hermoso que, amb el cap, ha rematat una pilota refusada pel travesser. Més tard, ja en el temps d’afegit, l’exjugadora de l’Atlético ha enviat una pilota al pal que hagués servit per arrodonir el vespre amb el sisè gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)