Barça

La federació espanyola ajornarà el clàssic, que es jugarà el 18 de desembre

Barça. El conjunt blaugrana no veia amb bons ulls canviar l’ordre del partit i no té marge de reacció davant la resolució del Comitè de Competició que posposarà el partit al·legant causes de força major

A falta d’anunci oficial, el Comitè de Competició ha decidit que el partit que s’havia de disputar entre el Barça i el Madrid al Camp Nou el dissabte 26 d’octubre s’ajorni per al 18 de desembre. La comissió formada per la jutgessa única del Comitè de Competició, per un membre de la Lliga i per un agent independent, prendrà aquesta decisió adduint raons de seguretat ja que aquell mateix dia hi ha moltes possibilitats que es convoqui una manifestació per Barcelona.

La Lliga va sol·licitar que el xoc es canviés d’ordre i que es jugués primer en el Bernabeu i, a la segona volta, al Camp Nou. Així, Javier Tebas, president de LaLiga i declarat simpatitzant de la ideologia ultradretana, aconseguia un doble objectiu: evitar un mar d’estelades i un partit inundat de reivindicació independentista i, a més, argumentarque el conflicte que viu Catalunya altera la normalitat. També s’hi va afegir el CSD, presumiblement amb interessos similars. Però cap dels dos equips hi va accedir. Avui mateix, Valverde ha expressat que disputar el partit dissabte 26 d’octubre era una oportunitat per ensenyar el civisme present al país. El Barça, de fet, estava disposat a negar-se a viatjar a Madrid però davant la resolució d’ajornar l’enfrontament no hi pot fer res perquè la Comissió Mixta addueix causes de força major.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)