Barça

Encara no hi ha data per al clàssic

Barça - Real Madrid. El comitè de competició, que s’havia de pronunciar avui, no ho ha fet i ha traslladat les al·legacions de LaLiga als dos clubs

Després d’una llarga jornada de reunions, el comitè de competició de la federació espanyola de futbol no s’ha pronunciat en la data del Barça - Real Madrid, previst per al proper dissabte i ajornat a causa de la situació d’agitació social que viu Catalunya. Tothom esperava l’anunci de que el clàssic es jugaria dimecres 18 de desembre, però les al·legacions de LaLiga han decidit al comitè a consultar els dos clubs. Així, FC Barcelona i Real Madrid hauran de pronunciar-se abans de les vuit del vespre de demà.

El divendres de la setmana passada, competició ja va donar un termini de tres dies, fins avui a les 10 del matí, als dos clubs per arribar a un acord sobre la nova data del partit i van escollir el 18 de desembre. Aquest dia es jugaran també els partits d’anada de la primera eliminatòria de la copa, de la qual tots dos es troben exempts.

La data, però, no té el beneplàcit de la LaLiga. L’organisme que presideix Javier Tebas aposta perquè el clàssic es jugui el dissabte 7 de desembre, a la una del migdia, per tal de satisfer el mercat asiàtic. Barcelona i Real Madrid avançarien, en aquest cas, al dimecres 4 de desembre, els enfrontaments que els correspondria disputar aquell cap de setmana: Barça - Mallorca i Real Madrid - Espanyol. Per tot plegat, i perquè considera que fixar la data dels partits és la seva competència, LaLiga podria recórrer la decisió del comitè de competició de federació espanyola. El cas podria acabar, fins i tot, en mans de la justícia ordinària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)