Barça

La llista per Praga

Convocatòria. Valverde s’endú a 20 futbolistes i no hi són ni Sergi Roberto, que segueix recuperant-se, Umtiti, amb molèsties al genoll, ni Aleñá ni Carles Pérez per decisió tècnica

Ernesto Valverde ha donat la llista de 20 jugadors per viatjar aquesta tarda cap a Praga, on demà s’enfrontarà a l’Slavia en la tercera jornada de la primera fase de la champions. Destaquen les absències d’Umtiti, que en l’entrenament d’avui ha rebut una contusió al genoll esquerre que li provoca molèsties. Per la seva part, cal recordar Sergi Roberto segueix amb el procés de recuperació de la distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Per decisió tècnica han quedat fora Aleñá i Carles Pérez.

La llista de convocats està formada pels següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, F. De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña i Ansu Fati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)