Barça

“Podem ser favorits per nom, però haurem de suar”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

El Barça, després d’un inici de temporada decebedor, suma cinc victòries consecutives. La sisena faria que l’equip d’Ernesto Valverde fes un pas important per a la classificació per als vuitens de final de la lliga de campions. El Barça és el favorit per al partit a Praga contra l’Slavia, l’equip més dèbil del grup, en teoria. El tècnic blaugrana, però, avisa que no guanyaran només per nom i que els txecs són un equip complicat. “Esperem un gran rival, com ha demostrat en els dos partits que ha jugat en la Champions, en què ja va eliminar el Sevilla l’any passat, un rival que corre molt, que ataca amb molts jugadors. És un equip perillós, va jugar amb molta personalitat a San Siro i va estar bé contra el Borussia. Juga a l’atac i ho fa molt bé. Tenen arguments per fer mal al Barça. Podem ser favorits pel nostre nom, però això no significa res. Haurem de suar si volem guanyar el partit”, deia un Valverde que restava importància a la nova lesió d’Umtiti. “Va fer un gran partit a Eibar, ha tingut un cop en l’entrenament, però esperem que no sigui res més que un cop”.

L’entrenador del Barça va dir a la sala de premsa de l’estadi de l’Slavia que no està molest perquè ja surtin noms de possibles substituts seus a la banqueta per a la temporada vinent, com ara el de Ronald Koeman i que tampoc està preocupat pel mercat d’hivern quan se li va preguntar per la situació de Rakitic. Valverde està més centrat en la millora que està tenint el seu equip i a mirar que tingui continuïtat. “La temporada va avançant i anem a més per joc per haver superat situacions determinades. A l’inici vam tenir incorporacions tard de jugadors, lesions. Els jugadors van agafant posicions pel seu rendiment i això fa que el grup estigui creixent.”

L’entrenador del Barça va haver de tornar a contestar preguntes sobre la suspensió del clàssic i la seva nova data, i va deixar clar que ell hauria preferit jugar dissabte vinent contra el Real Madrid al Camp Nou. “M’agradaria que s’imposés el sentit comú, però les coses són difícils. Es va jugar un partit entre l’Espanyol i el Vila-real diumenge i en canvi se n’ha suspès un per al qual encara quedava una setmana. No volem que ens esquitxin les guerres entre la federació i la lliga. Quan es disputi, esperem que la nostra afició respongui, que estigui bé i que també ho estigui la societat catalana. Suposo que s’ha suspès per la situació que hi ha Barcelona, però ho ignoro. A mi m’hauria agradat jugar el partit aquesta setmana i donar normalitat a tot”, explicava un Valverde que ha posat sempre sentit comú a la situació que s’està vivint a Catalunya des de fa una setmana.

EL RIVAL

“Corren molt i ataquen amb molts jugadors. Tenen arguments per fer-nos mal”

EL CLÀSSIC

“L’Espanyol- Vila-real es va jugar i se suspèn un partit per al qual faltava una setmana”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)