Barça

“Volíem fer un partit rodó i la frustració és lògica”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

Quaranta-set partits després, el Barça es va quedar ahir sense marcar al Camp Nou. La dada podria quedar en simple anècdota si s’hagués produït en qualsevol altre moment que no fos precisament aquest, però aquest zero contra l’Slavia fa mal i la ferida, després del partit contra els txecs, encara cou més. Mala imatge a Praga en l’últim desplaçament de Champions tot i la victòria, pèssimes sensacions en el desastrós partit consumat al Ciutat de València i sense reacció ahir de nou contra un Slavia que continua sense guanyar en aquesta Champions. Valverde i Semedo havien fet una crida a la reacció el dia abans en la prèvia, però, a l’hora de la veritat, ni resposta ni victòria. Creix el soroll en l’entorn.

“No ha estat un dels nostres millors partits. No ha estat el partit rodó que preteníem fer després de la derrota contra el Llevant. Volíem fer un partit bo i el fet de no guanyar encara fa que la frustració sigui més gran. Però bé, si en aquest club entres en un sot en qüestió de tres o quatre dies, també pots sortir del sot en tres dies”, explicava Valverde. Contra el Celta, dissabte, nou propòsit d’esmena. “La gent, està bé que sigui exigent amb el joc de l’equip, això ens motiva”, considera. “Aquí l’única cosa que val és guanyar sempre. I si pot ser atropellant el rival, millor. Mai és suficient. Comences la temporada i aquí no es parla de guanyar un títol... es parla de guanyar-los tots tres. I quan no guanyes un partit, la frustració és gran. Però això és el Barça.”

La pressió alta de l’Slavia i la línia defensiva tan avançada van causar moltes dificultats a un Barça que havia estudiat l’Slavia i coneixia la lliçó del partit jugat a Praga, però al qual li va faltar encertar-la en la presa de decisions en l’última passada: “Sabíem que jugarien amb les línies avançades, però no ens imaginàvem que posarien la línia tan i tan amunt. Era qüestió d’encertar-la amb el joc a l’espai, però no ho hem fet. Només hem tingut alguna acció en la primera part amb Semedo. Messi ha tingut el pal, però considero que ens ha faltat concretar el domini amb més oportunitats de gol.”

VALORACIONS

No ha estat un dels nostres millors partits. No ha estat el partit que preteníem fer després de la derrota contra el Llevant
Els xiulets? La gent, està bé que sigui exigent amb el joc de l’equip. Si hem entrat en un sot en tres o quatre dies, també podem sortir-ne
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)