Barça

Messi liquida el Celta i el Barça es manté líder

Màgic. L’argentí ha avançat els blaugrana amb un gol de penal i ha sentenciat el partit amb dos llançaments de falta magistrals i ja en duu 52 com a professional. Busquets ha fet el quart

Amb un gol de penal i dos més després de dos llançaments de falta magistral, Leo Messi ha liquidat al Celta i ha permès que el Barça es mantingui com a líder en un partit en que el conjunt entrenat per Òscar García li ha complicat la vida als blaugrana. Els de Valverde estaven obligats a guanyar després de la greu ensopegada al camp del Llevant i d’empatar a zero contra l’Slavia de Praga en la champions.

El tècnic ha fet una petita revolució en l’onze per rebre el Celta. Sorpreses en totes les línies. A la defensa ha fet jugar Umtiti al costat de Piqué, i ha abandonat la opció de fer jugar Semedo a banda canviada per donar la titularitat a Junior Firpo. Al mig del camp, Sergi Roberto ha sortit de mig centre amb Arthur i De Jong d’interiors i a la davantera, Ansu Fati ha guanyat la partida a Dembélé. Luis Suárez, que va entrar en la llista, tampoc ha estat titular.

El Celta ha plantejat una pressió alta i home a home que ha dificultat la sortida de pilota del Barça, que ha tingut alguns problemes en els minuts inicials. Mica en mica ha anat agafant el domini del partit però a un ritme molt fluix de circulació de pilota que impedia trobar espais en la ordenada defensa del Celta. Només Messi després d’una bona recuperació de Sergi Roberto ha posat a prova Ruben Blanco. No tenia ocasions el Barça però tampoc el Celta. El partit era avorrit fins que Aidoo ha fet unes mans dins l’àrea després d’una centrada de Junior que li ha servit al Barça per avançar-se en el marcador. Messi, amb molta calma, ha enganyat per complet Blanco des dels onze metres.

Semedo, amb molèsties, ha estat substituït per Busquets. Semblava que la primera meitat acabaria amb aquest resultat però una pèrdua de Messi al mig del camp ha acabat amb una falta de l’argentí a la frontal de l’àrea que ha servit al Celta per empatar després d’un molt bon llançament d’Olaza.Messi, però, ha compensat la seva errada just abans del descans en un altre magnífic llançament de falta. Tan ajustat que ha fet inútil l’estirada de Ruben Blanco.

Valverde ha mogut la banqueta en la segona meitat i ha fet entrar Dembélé per Ansu Fati. El francès ha sortit amb ganes i en el primer minut ha estat a punt de marcar després d’una gran jugada individual. Però ha estat de nou Messi qui ha enlluernat al Camp Nou amb un altre golàs de falta, comesa sobre De Jong a la frontal. El Celta ha buscat reduir distàncies amb un xut de Beltran i una altre ocasió de Sisto però han topat amb un encertat Ter Stegen. Griezmann ha pogut fer el quart després d’una bona assistència de Messi i Luis Suárez també però l’afortunat ha estat Busquets amb un xut sec que Blanco no ha vist a temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)