Barça

“Impossible no dependre de Messi; ho il·lumina tot”

Ernesto Valverde Entrenador del Barça

La victòria dona tranquil·litat a Valverde, però el tècnic no va acabar de quedar content del tot pel joc que va oferir el seu equip, sobretot en el primer temps. El tècnic, això sí, va reconèixer el mèrit de Messi per desllorigar un partit que estava encallat abans de les dianes del jugador argentí.

“És impossible no dependre de Messi. Si jugués en un altre equip passaria el mateix, perquè ho il·lumina tot”, va dir el tècnic que, posteriorment, va matisar: “Tenir-lo té una influència decisiva en el joc d’atac, això no ho podem negar. Avui el nostre joc no estava sent fluid en la primera meitat però nosaltres no podem renunciar a ell. És una cosa que els contraris temen i que saben. Però quan guanyem, guanyem tots.”

Valverde no va quedar content del joc de l’equip en la primera meitat: “No hem tingut un ritme de joc alt i no hem estat bé. Ells han sortit amb la idea de pressionar-nos a dalt i no ho hem aprofitat. No arribàvem amb claredat i el joc era massa pastós”, va manifestar l’entrenador blaugrana, que, d’altra banda, va celebrar la reacció de l’equip després de la sortida de vestidors: “En el segon temps hem estat molt millor, hem tingut més ritme, més velocitat amb la pilota i hem acabat tenint més perill. Si no tens joc, és més difícil guanyar.”

PRIMER TEMPS

“Han sortit amb la idea de pressionar-nos i nosaltres no ho hem aprofitat”

SEGON TEMPS

“Hem estat millor, hem tingut més ritme i més velocitat i també més perill”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)