Barça

Èxode d’internacionals (capítol tercer)

Seleccions. Valverde perd tretze dels seus futbolistes en aquesta aturada del mes de novembre i prega perquè el temut virus FIFA sigui benèvol. Els duels contra el Leganés, el Dortmund i l’Atlético, en l’horitzó

El Barça es tornarà a entrenar avui al matí a la ciutat esportiva (11 h, a porta tancada) abans de viatjar demà cap a Múrcia, on aquest dimecres jugarà contra el Cartagena un partit benèfic pels afectats del DANA. Valverde afrontarà aquest partit sense tretze dels seus internacionals, que ahir ja no van participar de l’entrenament. Tercera aturada de la lliga per compromisos de seleccions i, de nou, retorn als entrenaments en família.

Leo Messi, concentrat amb l’albiceleste a Palma fins dijous, és la gran novetat en la llista de Lionel Scaloni. Torna a la selecció després de tres mesos i divendres s’enfrontarà al Brasil d’Arthur i els madridistes Casemiro, Rodrygo i Militao, a l’Aràbia Saudita (18 h). I el dia 18, segon amistós contra l’Uruguai del seu amic i veí Luis Suárez (20.15 h). La tercera pota del trident, Antoine Griezmann, afrontarà amb França dos partits de classificació per a l’Eurocopa del 2020 contra Moldàvia (dijous a les 20.45 h, a París) i contra Albània (diumenge a la mateixa hora, a Tirana). Lenglet també ha viatjat a Clairefontaine, mentre que Umtiti i Dembélé s’han quedat a Barcelona. Dembélé i Carles Pérez s’han quedat treballant a la ciutat esportiva aquests dies com a únics representants de la línia d’atac, perquè Ansu Fati repeteix amb la sub-21 pels partits contra Macedònia (dijous, 19.45 h) i Israel (dia 19, 18.30 h).

Sergio Busquets també ha anat concentrat amb la Roja de Robert Moreno, pels partits contra Malta (divendres, 20.45 h) i Romania (dia 18, 20.45 h), tot i que Espanya ja va segellar la classificació per a l’europeu en l’anterior aturada de seleccions. De Jong i Ter Stegen també afronten partits classificatoris, mentre que Arturo Vidal té partit amistós contra el Perú, a Lima, i Todibo jugarà també dos amistosos amb França sub-20. Wagué, per la seva banda, jugarà dos partits de classificació per a la copa d’Àfrica. El primer demà a les 20h contra el Congo i el segon, diumenge contra Esuatini (14 h).

Semedo, lesionat contra el Celta, Jordi Alba i Rakitic són baixa amb Portugal, Espanya i Croàcia. Rakitic, amb una inflamació al tendó d’Aquil·les, serà sotmès a proves a Zagreb amb els metges de la selecció, però es perdrà els partits contra Eslovàquia i Georgia.

Fugida també al Barça B

A banda d’Ansu Fati, Luis de la Fuente s’ha emportat pels compromisos contra Macedònia i Israel a tres homes més del filial blaugrana com és el cas de Jorge Cuenca, Abel Ruiz i el porter Iñaki Peña. Ludovit Reis jugarà amb la sub-21 d’Holanda els partits de classificació contra Gibraltar i Anglaterra. Baixes importants també, doncs, per a García Pimienta.

BAIXES SABUDES

Semedo i Jordi Alba, lesionats, s’han quedat a Barcelona a fer tractament

CAS PARTICULAR

Rakitic, amb una inflamació al tendó d’Aquil·les, viatja a Croàcia però no jugarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)