Barça

El Barça presenta una samarreta amb la senyera

‘Ho portem dins’. L’entitat vol retre homenatge a la seva identitat lligada al país amb el llançament d’una equipació groga amb les quatre barres

El Barça ha presentat una nova samarreta per la temporada 2019/20 amb la voluntat de retre un homenatge a la seva identitat, vinculada a Catalunya. L’equipació, completament groga amb la senyera, forma part d’una campanya amb el lema ‘Ho portem dins’ i, segons afirma el club, vol honorar les seves arrels i la seva història: “120 anys en què el club s’ha consolidat com una entitat oberta al món, que entén l’esport com un fenomen que permet crear ponts entre persones. Tot, sense perdre la seva identitat lligada a Catalunya, a la seva cultura i als seus valors”, tal commanifesta el club en un comunicat.

Aquesta equipació serà la quarta d’aquesta temporada i estarà disponible a partir de demà en les diferents botigues oficials en una edició limitada. Més tard, es posarà a la venda juntament amb la versió que vesteix l’equip femení, amb un patrocinador diferent de l’equip masculí. Els dos equips lluiran aquesta nova samarreta en diferents ocasions durant la lliga, segons el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)