Barça

El clàssic es jugarà a les vuit

Sentit comú. Javier Tebas, president de LaLiga, era partidari que es disputés al migdia tot i jugar-se entre setmana, però els dos clubs han treballat plegats i han imposat l’horari

S’ha imposat el sentit comú i no el desig de Javier Tebas i el clàssic del 18 de desembre es jugarà a les vuit del vespre. Sha i’mposat el desig del Barça i el Real Madrid, que havien treballat de manera conjunta i havien pressionat a LaLiga perquè el partit tingués un horari que afavorís als seus seguidors, especialment als abonats blaugrana, que podran anar al Camp Nou sense problemes, el que potser no haurien pogut fer si s’hagués jugat a la una del migdia, com volia el president de LaLiga. Tebas era partidari d’aquest horari perquè així ho tenia acordat amb el mercat asiàtic abans que s’ajornés i es canviés de data.

El clàssic s’hauria d’haver jugat el passat 26 d’octubre, però el va ajornar LaLiga per falta de seguretat després de les reaccions que s’estaven produint a Catalunya per la sentència del procés. LaLiga, en aquell moment, va fer cas d’una petició del govern espanyol, que temia que el clàssic, un partit que es veu a tot el món, es convertís en una reivindicació independentista. Aquell partit s’havia d’haver disputat a la una del migdia, bon horari per al mercat asiàtic, i Tebas era partidari que es jugués el 18 de desembre, tot i ser un dimecres laborable, en aquest mateix horari, però els clubs no hi estaven d’acord i van pressionar perquè el partit comencés entre les set i les nou del vespre. Aquell mateix dia està previst que es juguin partits de la primera eliminatòria de la copa del Rei. En principi, es disputaran abans del clàssic.

El partit entre el Barça i el Real Madrid, els dos equips que comparteixen el lideratge de la lliga en aquests moments, està amenaçat per Tsunami Democràtic, organització que coordina les protestes contra la sentència del procés. Va organitzar el bloqueig de l’aeroport de Barcelona i aquesta mateixa setmana ha cridat també als independentistes a bloquejar la frontera. Tsunami Democràtic, que es va saber la nova data del clàssic, la va assenyalar com un dels objectius. 18-D, juguem a casa, va transmetre a través dels seus canals de comunicació.

El derbi

No només es va saber ahir l’horari del clàssic. També es va fer públic l’horari del derbi. El partit entre el Barça i l’Espanyol serà el primer per als dos equips de l’any 2020. Es disputarà a l’estadi de Cornellà-el Prat el dissabte 4 de gener a les 9 de la nit. El Barça disputarà la setmana següent la Supercopa espanyola a l’Aràbia Saudita. Es juga entre el 8 i el 12 de gener. Els d’Ernesto Valverde jugaran la segona semifinal dijous 9 de gener contra l’Atlético de Madrid. A més, la LaLiga va informar que el partit entre el Barça i l’Alavés es jugarà el 21 de desembre a les quatre de la tarda al Camp Nou.

Tots els horaris

Leganés - Barça 23-11. 13.00

Barça - Dortmund 27-11. 21.00

At. Madrid - Barça 01-12. 21.00

Barça - Mallorca 07-12. 21.00

Inter - Barça 10-12. 21.00

R. Sociedad - Barça 14-12. 16.00

Barça - Real Madrid 18-12. 20.00

Barça - Alavés 21-12. 16.00

Espanyol - Barça 04-01. 21.00

EL DERBI

El partit entre l’Espanyol i el Barça serà el 4 de gener a les 8 del vespre
Leganés - Barça
23 de novembre (13 h)
Barça - Dortmund
27 de novembre (21 h)
At. Madrid - Barça
1 de desembre (21 h)
Barça - Mallorca
7 de desembre (21 h))
Inter - Barça
10 de desembre (21 h)
Real Sociedad - Barça
14 de desembre (16 h)
Barça - Real Madrid
18 de desembre (20 h)
Barça - Alavés
21 de desembre (16 h)
Espanyol - Barça
4 de gener (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)