Barça

Griezmann demana paciència

Entrevista. El davanter francès assegura a Telefoot que el seu objectiu principal és ajudar l’equip, es mostra orgullós d’haver fitxat pel Barça, reconeix la dificultat d’adaptar-se a un club com el blaugrana i reclama confiança a l’afició

En una entrevista per al canal de televisió francès Telefoot, Antoine Griezmann ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a l’afició del Barça. “Estic orgullós de la decisió que vaig prendre i del club on estic. El treball ho marcarà tot. Confieu en mi, tot arribarà”, assegura el davanter francès, que insisteix a dir que no està penedit, ni de bon tros, d’haver marxat de l’Atlético de Madrid per fitxar pel FC Barcelona. Griezmann reconeix, però, que la seva adaptació al club blaugrana no està sent senzilla: “El Barça no és el lloc més fàcil. M’he hagut d’adaptar a una nova plantilla, a un club diferent, a una nova tàctica, a un nou rol en l’equip i a una nova posició damunt del terreny de joc.” Tot i això, el dorsal 17 es resigna: “És el que hi ha, toca treballar.”

En aquesta entrevista Antoine Griezmann vol destacar també la seva voluntat d’ajudar el col·lectiu. “Soc un futbolista que, sobretot, pensa en l’equip. Puc fer molts gols, però aquest no és el meu objectiu. Vull ajudar l’equip tant com pugui”, comenta. En aquest sentit, l’internacional francès assenyala quins són els seus objectius a curt termini: “Ara vull ser un jugador important en el club, tenir més minuts, fer més gols, donar passades decisives, aconseguir la classificació per a la Champions i estar al més amunt possible en la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)