Barça

Griezmann, reactivat abans de la doble visita a Madrid

Piles renovades. El parèntesi amb la selecció ‘bleu’ l’ha recarregat anímicament amb vista a l’esperat retorn al Wanda

Antoine Griezmann i Clément Lenglet van reincorporar-se ahir als entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper després de donar per acabada la seva concentració amb la campiona del món. Valverde va recuperant internacionals de mica en mica. Si dilluns era el torn del xilè Arturo Vidal, ahir el grup va donar la benvinguda a la parella francesa.

Lenglet i Griezmann seran titulars dissabte a Butarque. Especialment bé li ha anat a Antoine el parèntesi amb la seva selecció. El francès no marcava en partit oficial amb el combinat de Didier Deschamps des del 4-0 contra Islàndia. I això havia estat ni més ni menys que al mes de març. Vuit partits i vuit mesos després, Griezmann va retrobar-se amb el gol contra Albània (2-0). Gol i assistència a Tolisso en el primer. Actuació per a la redempció.

També amb el Barça passa un moment delicat de cert divorci amb el gol. Són ja cinc partits oficials consecutius amb la samarreta blaugrana sense marcar. Des de la visita a Ipurua contra l’Eibar, precisament just després de l’anterior aturada de la lliga. Aleshores Griezmann va tornar de la selecció bleu reactivat anímicament i va marcar amb el Barça en el partit immediatament posterior. A Valverde li fa pànic el temut virus FIFA, però en el cas d’Antoine cada viatge amb la selecció suposa una injecció de moral enorme. Sota l’aixopluc de Clairefontaine, Griezmann se sent fort, el líder que encara no ha aconseguit ser al Barça.

Griezmann és feliç amb França i anhela ser-ho també amb el Barça. De moment, quatre gols en quatre mesos amb la seva nova samarreta. Massa poc. Tots en la lliga, cap en la Champions (Eibar, Vila-real i dos contra el Betis). Durant els últims dies, en declaracions al canal de televisió francès Téléfoot, Antoine ha confessat que encara està lluny de la versió que va oferir amb la samarreta de l’Atlético de Madrid, però reclama paciència als culers. “Vull ser un jugador important al meu club, tenir més minuts, fer més gols i fer passades decisives. Amb treball, tot arribarà. Confieu en mi”, expressava el dorsal 17 blaugrana.

També es va encarregar de recordar que els seus inicis a l’Atlético no van ser fàcils i que la seva eclosió va arribar a partir del mes de desembre. Casualitats de la vida, el pròxim dia 1 de desembre (21 h) Griezmann tornarà ni més ni menys que al Wanda. Primer retorn després de la fugida. Un partit especial per a ell, complicat emocionalment, i una bona oportunitat al cap i a la fi per deixar-se anar d’una vegada per totes. El seu primer cara a cara amb el Cholo. Abans, però, espera la visita a Butarque. Abans del dia D, visita prèvia a Madrid per temptejar el terreny contra el Leganés. Cinc gols ha fet al Leganés, en sis partits.

REVIFAT

El gol marcat contra Albània li ha tret pes de la motxilla i torna més alliberat

BON PRESAGI

En el partit immediatament posterior a l’anterior aturada, va marcar a Ipurua

1-D, EN VERMELL

D’aquí a onze dies tornarà al Wanda per primer cop. Sap que l’espera un ‘infern’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)