Barça

Més problemes en defensa per Valverde

Barça. Clement Lenglet, amb molèsties en el bessó de la cama esquerra, no entra en la llista de convocats i s’uneix a les baixes de Sergi Roberto, Semedo i Jordi Alba

Més problemes en defensa per al Barça per al partit de demà a Leganés. A les baixes ja conegudes per lesió de Semedo i Jordi Alba i per sanció de Sergi Roberto, s’ha unit la del central francès Clement Lenglet, que no ha entrat en la convocatòria per unes molèsties en el bessó de la cama esquerra. Ernesto Valverde no ha volgut arriscar amb el francès pensant també en el partit de Champions contra el Borusia Dortmund, que tampoc podrà jugar per sanció Gerard Piqué.

Sense Lenglet, tot fa pensar que Valverde alinearà a Butarque la defensa formada per Wagué, Piqué, Umtiti i Junior Firpo. I haurà de pregar perquè Umtiti acabi bé el partit, ja que sense Piqué haurà de jugar dimecres contra el Borussia Dortmund fent parella amb Lenglet si acaba recuperant-se de les molèsties que el fan ser baixa demà a Leganés.

Valverde ha deixat fora de la convocatòria a Arthur Melo, que ha jugat dos partits amb la selecció del Brasil. Quatre futbolistes del filial han entrat en una llista de convocats amb vint jugadors: Carles Pérez, Ansu Fati, David Morer i Ronald Araujo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)