Barça

“Hi ha partits que s’han de guanyar sense brillar”

Ernesto Valverde. Entrenador del Barça

Tot i la grisor del duel i les complicacions per veure els seus homes fent combinacions amb èxit a Butarque, Ernesto Valverde va mostrar-se satisfet de la feina feta. “Brots verds? Hem aixecat un resultat desfavorable i hem guanyat. Et sembla poc?”, va dir el tècnic blaugrana quan el van interrogar sobre una millora en el joc de l’equip. Valverde va assumir que no havia estat un partit “brillant”, però va puntualitzar que hi ha duels en què no es pot jugar bé i igualment s’han de guanyar. “Era complicat jugar. Ells han fet un pas enrere després del gol, s’han defensat bé i costava molt per dins. No vull que soni a excusa. A base d’empenta i estratègia hem pogut capgirar-ho, però mai hem arribat a dalt amb claredat”, va reconèixer Valverde, que ja preveia un duel complicat a Butarque.

El tècnic va fer entrar els quatre grans noms de l’atac blaugrana en l’onze titular, una modificació tàctica que gairebé no havia tingut temps de preparar pels compromisos internacional de Messi, Luis Suárez, Griezmann i Dembélé. “Messi i Griezmann tenen habilitat per jugar a la mitja punta i Dembélé i els laterals ens havien d’obrir el camp. Així és com creia que tindríem possibilitats”, va dir Valverde, que dimecres té una nova cita al Camp Nou, contra el Dortmund. “Hi arribem amb bones sensacions. Hem guanyat en un camp complicat i que sempre ens costa”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)