Barça

Foto de família blaugrana

Dia de sessions fotogràfiques a la ciutat esportiva del FC Barcelona, especialment una, la que es van fer plegats el primer equip masculí i femení de futbol. Hi eren tots els membres dels dos equips acompanyats dels seus entrenadors, Ernesto Valverde i Lluís Cortés, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el directiu Javier Bordas i la directiva responsable del futbol femení, Maria Teixidor. Per emmarcar també la fotografia que es van fer els capitans, Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, i les capitanes, Vicky Losada, Marta Torrejón, Alexia Putellas, Sandra Paños i Patri Guijarro, unint les mans, que el club blaugrana va difondre per les xarxes socials amb el lema “Tots units fem força”. Abans, però, el primer equip masculí també s’havia fotografiat amb la marca oficial que vesteix els jugadors, Thom Browne, com també amb la roba d’entrenament que patrocina Beko. Després, tots dos equips també s’han fet la fotografia amb el primer equipament separadament.

Pel que fa a l’entrenament, la novetat més positiva va ser veure entrenar amb normalitat a Lenglet, que no va viatjar a Leganés per unes molèsties i que estarà disponible per jugar contra el Borussia Dortmund, on faltarà Piqué, sancionat. Semedo i Jordi Alba, lesionats, tampoc podran disputar el partit. Iñaki Peña, R.Araujo, C.Pérez i Ansu Fati, del Barça B, també van participar en la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)