Barça

Valverde: “Tots els equips del grup es canviarien per nosaltres”

Barça. L’entrenador del Barça reconeix que el seu equip ha de millorar alguns aspectes però recorda que és líder a la lliga i la Champions

En la roda de premsa prèvia al partit de la cinquena jornada de la lligueta de la Champions, contra el Borussia Dortmund al Camp Nou, l’entrenador del Barça ha fet les següents valoracions:

La importància del partit: “En cas de guanyar, seriem primers de grup. És una oportunitat que volem aprofitar. A casa estem forts. Ara venim de guanyar a Butarque, on vam patir molt. Demà volem guanyar per aconseguir la classificació, perquè la nostra gent estigui contenta.”

Cal millorar alguns aspectes del joc?: “Hem de millorar coses, és clar. Hi ha una tendència a criticar quan no jugues bé, però contra el Leganés vam saber reaccionar i treure endavant un partit difícil. També s’ha de valorar.”

Busquets: “Si el canvio molt és perquè el poso molt de titular. Totes les opinions són vàlides. Si deixo a Busquets cinc minuts més al camp i li treuen una altra groga, altres dirien que perquè no l’he canviat abans...”

Dependència de la pilota aturada: “Vam guanyar a Butarque a través de la pilota aturada perquè vam generar faltes a prop de l’àrea i córners. La nostra intenció sempre és atacar. I els gols surten d’una manera o d’una altra.”

La classificació: “Tenim una gran oportunitat. Qualsevol dels equips del grup es canviarien per nosaltres.”

El Dortmund: “Sabem el nivell que té. No es rendeix mai. L’altre dia, a la Bundesliga, va aixecar tres gols contra el Paderborn.”

Lenglet: “Pensem que podrà jugar. No vaig voler arriscar amb ell a Leganés. Estarà bé per demà. Amb ell, Umtiti, Todibo i Araujo estem coberts.”

El moment de l’equip: “No s’ha de perdre la perspectiva. Venim de guanyar a Leganés, on l’any passat vam perdre i hi va haver critiques. I fa dos anys vam guanyar 0-3 i també va haver-hi critiques. Som els primers i em quedo amb això.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)