Barça

De Jong: “Podem fer-ho molt millor i ho sabem”

Barça. El migcampista holandès reconeix que en el vestidor hi ha autocrítica i assenyala Busquets com el jugador que més l’ha ajudat

Frenkie de Jong ha comparegut en roda de premsa el dia abans del partit de Champions contra el Borussia Dortmund al Camp Nou. Aquestes han estat les seves respostes:

La importància del partit: “Sabem que és molt important. Guanyar suposa ser primer de grup i classificar-nos per la pròxima fase.”

Cal millorar: “El nostre grup és el més difícil. Podem fer-ho molt millor del que ho hem fet fins ara. Sabem que podem millorar. Hem parlat molt del tema. Hem treballat molt. No hi ha cap partit on no ens haguem equivocat. Estic segur que podem millorar moltíssim. Demà espero que juguem molt bé i que guanyem.”

Qui l’ha ajudat més de la plantilla?: Si haig de triar un jugador, diré Busquets. M’ha ajudat moltíssim.

Pilota d’Or: “Messi és el millor del món. Així que crec que l’ha de guanyar. Ha fet una temporada fantàstica. Messi és el millor.”

Què ha millorat des que juga al Barça?: “És difícil dir una sola cosa que hagi millorat aquí. Quan arribes a un club nou intentes aprendre tot. Afegir tots els coneixements per millorar el teu futbol. Quan ets en un club com el Barça és normal que tinguis competència. Sempre miro de fer-ho el millor possible. Estic molt content de jugar molts partits i molts minuts. M’agrada que sigui així. Em sento molt bé, no necessito descansar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)