Barça

Tocats i enfonsats

UEFA Youth League. Per primera vegada en set anys de competició, el Juvenil A del Barça no supera la fase de grups

BARÇA 1 DORTMUND 2

JUVENIL A:Arnau Tenas, Rosanas (Altimira, 61’), Xavier, Mika, Balde, Antonio Jesús (Barry, 70’), Nico (Martínez, 80’), Ilaix, De la Fuente, Mortimer (Jaume Jardí, 61’) i Peque (Soldevila, 80’).BORUSSIA DORTMUND:Unbehaun, Terzi, Ferjani, Schell, Göckan, Raschl, Pherai (Schlusselburg, 80’), Reyna, Khadra (Wengerowski, 88’), Bakir (Knauff, 70’) i Moukoko (Hetemi, 79’).GOLS:1-0 Peque (17’). 1-1 Reyna (26’). 1-2 Raschl (65’).ÀRBITRE:Aleksandrs Anufrijevs (Lituània). T.G.: Schell, Rosanas i Khadra.PÚBLIC:1.528 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El campió de la Youth League del 2014 i del 2018 no estarà en aquesta edició ni tan sols en els vuitens de final de la competició. Sorpresa relativa, tenint en compte quina era la dramàtica situació a dues jornades pel final de la lligueta. El Barça necessitava guanyar els dos últims partits contra el Dortmund i l’Inter per aferrar-se al miracle, però res de res. Desfeta contra els alemanys a l’estadi Johan Cruyff en la primera bola de partit i cap a casa. El gol de Peque aplanava el camí, però un error defensiu d’Antonio Jesús en el gol de l’empat de Reyna i un segon gol de Raschl a menys de mitja hora del final certificaven la crònica d’una mort anunciada. Mal partit del Barça un cop més, amb penal errat per Ilaix inclòs.

El Barça diu adeu a Europa després de sumar tan sols 3 punts de 15 possibles i queda fora dels vuitens per primer cop. La victòria de l’Slavia contra l’Inter (4-1) deixa la classificació amb un triple empat a 9 punts entre italians, txecs i alemanys. S’ho jugaran tot en una última jornada d’infart, amb l’equip de Franc Artiga com a espectador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)