Barça

El Barça ja és a vuitens i com a primer de grup

Champions. Els blaugrana han superat el Borussia Dortmund amb gols de Luis Suárez, Messi, que ha jugat el seu partit 700 de blaugrana, i Griezmann

El Barça no ha deixat escapar l’oportunitat de segellar la classificació pels vuitens de final a casa seva, al Camp Nou, on ha derrotat de forma clara al Borussia Dortmund. Molt millorat respecte el partit contra el Leganés, els blaugrana han sortit més decidits i amb una actitud radicalment diferent, pressionant molt més. Un gol de Luis Suárez, un altre de Messi, que ha jugat el seu partit número 700 amb el Barça, i un últim de Griezmann han servit per sentenciar el duel i tranquil·litzar l’afició blaugrana.

Valverde ha fet alguns canvis en l’onze inicial. Els més simptomàtics han estat confiar en Dembélé i deixar Griezmann a la banqueta i donar la titularitat a Rakitic al mig del camp perquè no ho era des de la desfeta al camp del Granada. Al darrere, eren faves comptades amb les baixes que tenia l’equip.

El partit ha començat amb un ensurt pel Barça després d’una pèrdua de Rakitic que Schulz ha estat a punt d’aprofitar. Després d’això, els de Valverde s’han fet amb el domini del partit gràcies a una millorada pressió tant en la sortida des del darrere del Borussia i després de pèrdues. I quan el Barça pressiona i és més intens, pateix molt menys. Amb Messi endollat, l’equip ha generat força perill. Una bona combinació entre l’argentí i Suárez ha acabat amb gol però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc però poc després una nova combinació entre tots dos si que ha acabat amb l’uruguaià superant Bürki. Poc abans havia deixat la gespa Dembélé, lesionat de nou muscularment. En el seu lloc ha entrat Griezmann. El segon gol ha estat obra de Messi, que ha tornat a connectar amb Luis Suárez després d’una errada de Hummels en la sortida de pilota. L’argentí ha superat el porter del Borussia amb un xut creuat després d’una excel·lent prolongació de Suárez.

La segona meitat ha començat amb una delicatessen de Messi assistint Griezmann amb l’interior del peu de primeres però Bürki ha aturat el xut del francès. El partit ha entrat en una fase més igualada i Brandt ha donat un ensurt en una bona internada que ha obligat Ter Stegen a intervenir amb una gran aturada. Però el Barça no ha volgut deixar créixer més els alemanys i els hi ha assestat el cop definitiu en un brillant contracop que ha acabat amb assistència de Messi cap a Griezmann per fer el tercer. El trident, en forma.

El Camp Nou disfrutava i encara ho ha fet més quan Messi ha estat a punt de marcar després d’un magistral llançament de falta que s’ha estavellat al travesser. Però en una jugada aïllada Jadon Sancho ha fet un magnífic gol després d’enganyar amb una finta i clavar-la a l’escaire. El Borussia ha semblat que intentava fer una passa endavant per buscar el miracle i ha estat a punt de fer el segon però s’han topat amb el pal en un xut de Sancho.

Amb una jornada encara per disputar-se, els blaugrana han segellat la classificació pels vuitens de final i com a primers de grup. Objectiu aconseguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)