Barça

Messi fa història i guanya la seva sisena Pilota d’Or

Històric. L’argentí ha reconegut que cada cop és més complicat que pugui guanyar premis perquè la seva retirada s’aproxima

Leo Messi ha fet història avui a la nit a París. El davanter argentí ha estat guardonat per la revista francesa France Football amb la Pilota d’Or 2019. És la sisena que aconsegueix i el converteix en el jugador que més cops l’ha guanyat en tota la història del trofeu. Ha estat campió el 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015. Fins avui estava empatat amb el davanter de la Juventus, Cristiano Ronaldo, amb el que avui també se la disputava juntament amb el defensa del Liverpool Van Dijkt.

“Fa deu anys rebia la meva primera Pilota d’Or aquí a París, vaig venir amb els meus tres germans ... Avui he rebut la sisena, en un moment molt especial en la meva vida personal. Mai vaig deixar de somiar, de seguir volent créixer i millorant.”, ha dit l’argentí. També ha reconegut que cada cop ho té més complicant per seguir sumant èxits perquè s’aproxima el seu adéu. “Els anys passen i algun dia arribarà el moment de la retirada ... Espero poder seguir guanyant més trofeus, tot i que el temps passa molt ràpid.”. Messi també ha fet una declaració d’amor al seu club. “És un orgull i un plaer formar part de l’equip que tant estimo.”. El 10 del Barça fa uns mesos va guanyar també el The Best al millor jugador de l’any i també la Bota d’Or per sisena vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)