Barça

Piqué i Aitana Bonmatí, les estrelles de la gala

Els millors. El central del Barça s’ha fet present en l’últim moment, quan semblava que no podria assistir a l’acte

La 8ena gala de les estrelles del futbol català serà recordada com la de la nit en què Gerard Piqué es va fer present en l’últim moment. Fins a darrera hora, just quan estava prevista l’entrega del premi al millor futbolista català del 2019, no s’ha sabut del cert que el central del Barça, el gran protagonista de l’acte, hi podria assistir. Aprofitant el dia de festa que va concedir Ernesto Valverde a la seva plantilla, Piqué ha viatjat a Londres i tot feia pensar que no arribaria a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a l’hora que començava l’acte. De fet, estava previst que el seu avi, Amador Bernabeu, que també és el delegat de les relacions del FC Barcelona amb la UEFA, recollís el premi en nom seu, després que el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s’hagi negat a fer-ho. Finalment, però, per alegria de tothom, no ha fet falta.

“No tenia previst venir” ha reconegut Piqué, ja damunt l’escenari. Vestit amb un look informal, ha afegit: “pensava que no arribava, acabo d’aterrar i he vingut pitant.” Després, ha deixat anar el que ha definit com “el discurs de sempre”: agraïments als companys i al club. Tot seguit, preguntat sobre quin era el seu ordre de prioritats, s’ha reivindicat. “Futbol, futbol i futbol. Han vingut els directors dels diaris? És que darrerament m’estimen molt. Els sembla que puc estar distret amb la Copa Davis, però ja fa molt de temps que hi treballem. I aquest premi és de l’any passat, quan ja hi estava treballant. Aquest any serà el mateix”, ha etzibat. “Sempre he demostrat que l’amor que tinc per la samarreta del Barça és sagrat. I ho serà fins el dia en que em retiri”, ha comentat també abans de parlar de la seva retirada. “Cada cop que em poso la samarreta del Barça compleixo un somni. Mentre gaudeixi, m’agradaria seguir aquí. Quan no pugui jugar aquí, ho deixaré”, va sentenciar.

La principal protagonista femenina de la gala ha estat Aitana Bonmatí, que es va imposar en la votació a la millor jugadora amb un 67,66% dels vots del jurat. “Ha estat una temporada d’assentament en el primer equip”, ha explicat quan ha rebut el premi. Com ella, els premiats han desfilat per l’escenari de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm en un acte, conduït pels periodistes Marta Carreras i Bernat Soler, que ha durat poc més d’una hora. Laia Alexandri, Riqui Puig, Xavier Estrada, Dídac Plana, Berta Velasco, Clàudia Planas, Guillem Naranjo i Alèxia Putellas han recollit les estrelles personalment. Gerard Deulofeu i Pep Guardiola no hi han pogut ser -hi havia jornada de la Premier League-, però cadascun d’ells ha deixat enregistrat un missatge. Guardiola ha volgut compartir el premi amb Rubi i Lluís Cortés, els altres dos finalistes, i ha delegat la recollida en el seu pare, Valentí Guardiola, que, en una simpàtica intervenció, ha homenatjat Oriol Tort: “Si no hagués estat per ell, el meu fill no hauria arribat on és”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)