Barça

Ansu Fati, blindat

Millora de contracte. La clàusula del futbolista passarà a ser de 400 milions d’euros quan signi el seu contracte professional amb el primer equip

El Barça i Ansu Fati han arribat a un acord per a la millora del seu contracte fins al 30 de juny del 2022, ampliable a dues temporades més. També augmenta ostensiblement la seva clàusula de rescissió, que passa de 100 a 170 milions d’euros. A més, la clàusula ascendirà als 400 milions d’euros quan el jugador signi el seu contracte professional com a jugador del primer equip.

El club ha emès un comunicat fa només uns minuts. Ansu Fati ha signat la seva millora en un acte on ha estat acompanyat pel president Josep Maria Bartomeu, així com el directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i el CEO del Club, Òscar Grau. També han estat presents Éric Abidal, secretari tècnic, el seu adjunt Ramon Planes i el secretari tècnic del Barça B, José Mari Bakero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)