Barça

“Sóc conscient que és un privilegi entrenar Messi”

Valverde en 9 frases.

EL MALLORCA: “És un equip que juga sense complexos, amb una actitud positiva en la pressió i en el joc. Vindrà amb intenció de plantar-nos cara malgrat que fora de casa estan tenint problemes.”.

MESSI I LA RETIRADA: “Sembla una cosa natural. Al final té 32 anys però no pensa en retirar-se demà ni dintre de tres dies. Quan passes dels 30 sempre veus el final més a prop. Se li està donant massa voltes, més del que ell va voler transmetre.”.

LA GRANDESA DE MESSI: “Sóc conscient que és un privilegi entrenar  Messi però el dia a dia no et permet disfrutar-l’ho tant. Podré dir que he entrenat Messi, podrem dir que l’hem disfrutat. Veure sis Pilotes d’Or impressiona i més quan totes pertanyen al mateix. Et dona la idea de qui està al darrere.”.

EL VALOR DE TER STEGEN: “El valor de Ter Stegen per l’equip és altíssim. Pel que para, per la seguretat que ens dóna. L’altre dia ens va salvar en dos ocasions.”.

BONA FORMA: “Com que tot va tant ràpid, quan no estàs brillant sembla que l’equip està malament. Ara estem en un moment decisiu de la temporada i l’equip està fort, no volem deixar d’estar-ho. Tenim una obligació amb els resultats i també amb el joc. Afrontem la setmana amb més confiança.”.

EL JOC: “Jugant malament al Wanda no hauríem guanyat. A la llarga, en la lliga, generalment guanya el que millor juga. En portem dos i tot i així s’han rebut crítiques.”.

RAKITIC: “Rakitic és un jugador segur en molts aspectes. Quan no jugava ha entrenat per quan tingués una oportunitat. Ha rendit a bon nivell en partits importants. Ja veurem que passa en els propers partits, és una garantia.”.

BAIXES AL MIG DEL CAMP?: “Ja veurem quan comenci el mercat d’hivern, ja valorarem. Tenim molts migcampistes i tenim moltes alternatives però al final tots han estat necessaris. Ja veurem com queda tot.”.

SANCIÓ A L’ATLÉTICO: “No sóc jutge ni tinc els coneixements per saber quina sanció correspon. El tema dels insults en el món del futbol el deixem una mica al costat, hem admès que la gent vagi al camp a desfogar-se i no sé perquè. A ningú li agraden aquests insults i segur que a molts de l’Atlético tampoc.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)