Barça

“L’equip està fort i no volem deixar d’estar-ho”

Valverde. El tècnic afirma que els últims triomfs han reforçat l’equip i assegura que és un autèntic privilegi poder entrenar un geni com Messi

L’equip ha fet un pas endavant. Almenys aquesta és la sensació que es desprèn de les últimes victòries contra el Borussia Dortmund i, sobretot, contra l’Atlético al Wanda. L’equip va a més tot i que Valverde ja no compartia el pessimisme que es vivia abans. “Com que tot va tan ràpid, quan no estàs brillant sembla que l’equip està malament. Ara estem en un moment decisiu de la temporada i l’equip està fort i no volem deixar d’estar-ho. Tenim una obligació amb els resultats i també amb el joc. Afrontem la setmana amb més confiança.” El tècnic va insistir en el fet que el joc no era tan fluix com es deia. “Jugant malament al Wanda no hauríem guanyat. A la llarga, en la lliga, generalment guanya el que millor juga. Ja en sumem dos i tot i així s’han rebut crítiques.”

Valverde, que creu que el clàssic es podrà jugar sense problemes, va reconèixer que se sent un privilegiat per poder entrenar Messi, tot i que la feina del dia a dia no li permet fer-ho tant com voldria. “Veure sis pilotes d’or impressiona i encara més quan totes pertanyen al mateix. Et dona la idea de qui hi ha al darrere.” Precisament, durant el discurs en l’entrega del guardó, Messi va utilitzar la paraula retirada, un mot que ha fet saltar alguna alarma malgrat que el mateix jugador va assegurar que encara té corda per a estona. “Sembla una cosa natural. Al final té 32 anys però no pensa a retirar-se demà ni d’aquí a tres dies. Quan passes dels 30 sempre veus el final més a prop. Se li està donant massa voltes, més del que ell va voler transmetre.”

Un altre futbolista de l’equip que mereix premis individuals és Ter Stegen. “El seu valor per a l’equip és altíssim. Pel que para, per la seguretat que ens dona. L’altre dia ens va salvar en dos ocasions”, va destacar. Valverde no va voler confirmar si el Barça es desfarà d’algun migcampista en el mercat d’hivern, però va insistir que en algun moment “tots han estat necessaris” i va elogiar els dos últims partits de Rakitic. “És una garantia i un jugador segur. Ha rendit bé en partits importants.” El tècnic blaugrana també va advertir del perill del Mallorca. “Fora de casa està tenint problemes, però és un equip que juga sense complexos, amb actitud positiva en la pressió i el joc. Vindrà amb intenció de plantar-nos cara.”

Els insults i la sanció que ha rebut l’Atlético

Valverde no es va voler manifestar sobre si li semblava justa la sanció que ha rebut l’Atlético de Madrid pels insults d’un sector de la grada a Griezmann, però sí que va lamentar que des del món del futbol s’hagin naturalitzat segons quines actituds. “No soc jutge ni tinc els coneixements per saber quina sanció correspon. El tema dels insults en el món del futbol el deixem una mica al costat, hem admès que la gent vagi al camp a desfogar-se i no sé per què. A ningú li agraden aquests insults i segur que a molts de l’Atlético tampoc”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)