Barça

“No hi ha cap motiu per suspendre el clàssic”

Barça. Josep Maria Bartomeu repassa l’actualitat del FC Barcelona

Després que el FC Barcelona hagi celebrat els 120 anys d’història, el president del club, Josep Maria Bartomeu, ha concedit una entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio. Bartomeu ha repassat l’actualitat del club

Messi

“M’agradaria signar-li algun contracte més. Té encara molt recorregut i ell no té cap problema per seguir en el Barça. No tinc cap dubte que jugarà aquí fins que es retiri. Acabarà quan ell vulgui. Per la seva qualitat, per ser un referent, per tot el que ens dona. Aquest és el seu club, el club de la seva vida”.

Després de Messi

“Esperem que s’acabi molt tard. Sin ell, tot serà diferent, però treballem en l’era post Messi. Arriba talent de la Masia, com Ansu i Aleñá. I de fora, com Ter Stegen i De Jong. Estem en un moment complex. Amb una generació de jugadors de més de 30 i una de joves. Hem de trobar un punt de trobada i seguir guanyant títols”.

Valverde

“Té contracte fins el 2021, però aquesta primavera hi ha una clàusula de sortida per a les dues parts. Depèn de moltes variables. Els últims entrenadors han tingut etapes curtes. L’esforç i l’esgotament és gran. Està il·lusionat perquè tot surti bé aquesta temporada”.

El clàssic del 18-D

“No estic preocupat. Fer un acte reivindicatiu de manera pacífica és compatible amb un partit de futbol. No veig cap problema. El soci és lliure de mostrar el que vulgui. No hi ha reestriccions. Sense insultar, pot mostrar qualsevol simbolisme de manera pacífica”.

“No es pot suspendre. No hi ha cap motiu. Els socis vindran a animar i reivindicar. Estem en un moment excepcional de la història de Catalunya. Tot és compatible”.

Objectius

“Sempre és la lliga. Ens hem acostumat i sembla poc, però és la competició que volem. La Champions és important per tot el que invertim i perquè ens dons imatge global. L’objectiu acaba sent guanyar-ho tot”.

Les eleccions

“No s’avançaran. Hem de ser responsables. Hi ha un projecte, una estratègia i encara hi ha coses a fer. Em fa molta il·lusió està fins l’últim moment”.

“És encara aviat per parlar de continuisme. Hi ha gent a la junta que vol continuar, però ara estem ocupats. Emili Rousaud? És un empresari d’èxit i preparat, com altres de la junta. Ha de ser un problema que continuï amb el que hem fet perquè ara som un club líder en el món. En els últims anys som el cub que més ha guanyat a Europa. Anem bé i encara anirem millor”.

Sandro Rosell

“Mantenim el contacte. El que ha viscut no li desitjo a ningú. Estar 22 mesos a la presó i que després et diguin que marxis, que no has fet res. És molt dur. La presó preventiva és molt dura. No només per Sandro Rosell, també per altres catalans que l’han patit. S’ha de canviar”.

Espai Barça

“Ja hem començat amb l’estadi Johan Cruyff i l’enderroc del Mini. Aquest estiu començarà la gran obra. A nivell de diners ho podem fer perfectament. Generem nous recursos per poder pagar les millores durant cinc anys. Amb el que generarem amb el nou Espai Barça, pagarem les reformes i ens sobraran diners”.

“Encara no tenim cognom. Vam estar prop de signar amb diferents companyies, però no ens semblava prou. Volem un contracte millor, el club ho mereix”.

Liverpool

“El futbol és complicat i els rivals són forts. Tothom pensa que som invencibles, però els rivals són forts. També hi ha Roma o Torí. Les derrotes han de servir per aprendre, per saber que a vegades no som els millors”.

El poder dels jugadors

“No és cert que manin els jugadors. Opinen i els escoltem, però qui decideix és la junta directiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)