Hernández Hernández per al clàssic

Lliga. L’àrbitre de Las Palmas ja ha dirigit tres partits entre el Barça i el Real Madrid, amb un empat i una victòria per a cada equip

La federació espanyola va designar ahir l’àrbitre del clàssic del 18 de desembre. Serà el canari Alejandro Hernández Hernández. Ricardo De Burgos Bengoetxea serà l’àrbitre del VAR. Aquest serà el quart clàssic per a Hernández Hernández.

La seva estrena en un clàssic va ser el 2 d’abril de 2016. El Real Madrid es va imposar al Barça (1-2). Els de Luis Enrique acabarien guanyant la lliga. Hernández Hernández va expulsar Sergio Ramos i va anul·lar un gol a Bale, acció molt protestada pels madridistes.

El segon clàssic d’Hernández Hernández va ser el dia de Sant Jordi de 2017. El Barça va guanyar a Madrid (2-3). Messi va marcar en el temps afegit i Sergio Ramos també va ser expulsat quan el Barça guanyava (1-2).

El tercer partit entre els dos grans de la lliga arbitrat pel canari va ser el 5 de maig de 2018. El Barça ja era campió de lliga i el resultat final va ser d’empat a dos. També hi va haver un expulsat, aquesta vegada Sergi Roberto, que va veure la vermella poc abans del descans.

Hernández Hernández ha dirigit una vegada aquesta temporada el Barça. Els de Valverde van perdre a València contra el Llevant (3-1).