Barça

Junior: “Som el Barça i estem obligats a guanyar”

Junior Firpo. Lateral del FC Barcelona. Prèvia Inter-Barça

Junior Firpo acaba de parlar fa uns instants en roda de premsa, en la prèvia del partit entre l’Inter i el Barça de demà. Aquestes han estat algunes de les valoracions de l’ex del Betis:

Sobre el seu retorn a Milà un any després

“L’any passat vaig venir a jugar a aquest estadi amb el Betis contra el Milan, a l’Europa League. Ara hi torno amb el Barça, contra l’Inter i a la Champions. És increïble tot el que ha passat en aquest últim any”.

Molts canvis en l’onze

“Som el Barça i estem obligats a guanyar, encara que ja no ens juguem res a nivell de classificació. Estem obligats a guanyar tots els partits. Hi ha jugadors titulars que no han viatjat, però la plantilla és llarga i sortiran a jugar uns altres que també tenen moltes ganes de viure un partit de Champions”.

La connexió amb Messi

“Està clar que Jordi Alba i Messi s’entenen a la perfecció. Sense ni mirar-se. En els últims partits he intentat connectar més amb ell. Estem en aquest procés de creixement junts”.

Sobre el seu moment personal

“Estic content pels partits que he jugat últimament. Em trobo en un bon to físic. Però vull seguir millorant i posar-ho encara més difícil al mister”.

Elogis a Leo

“Què puc dir sobre ell... Acaba de guanyar la seva sisena Pilota d’Or. És un honor jugar al seu costat. Seguirà marcant gols fins que ell vulgui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)