Barça

“Si creiem que no patirem, som babaus”

Antonio Conte i Diego Godín. Entrenador i central de l’Inter

Antonio Conte i el seu Inter se la juguen avui contra un Barça que arriba a l’última jornada classificat i sense la seva gran estrella, Leo Messi. L’Inter he de fer el mateix resultat que el Dortmund. L’afavoreix el fet de jugar a casa, però no es refia del Barça malgrat que ja no s’hi jugui res: “Si pensem que no patirem és que som babaus. Estem parlant del Barça, un dels millors equips del món. Són un dels quatre o cinc equips que sempre aspiren a guanyar-ho tot. Això vol dir que tenen una plantilla molt extensa. Jugui qui jugui, és un equip fort.” “Quan es va sortejar el grup, tothom va coincidir que era un grup difícil. Ara tenim la possibilitat de classificar-nos jugant aquest últim partit davant la nostra afició. Hem de donar-ho tot. Esperem un estadi ple, amb molta energia positiva. I espero que els jugadors sàpiguen canalitzar aquesta energia”, deia ahir el tècnic.

Godín va parlar del seu amic Griezmann i de la rebuda que va tenir recentment al Wanda: “Antoine va decidir anar al Barça. És part del joc i de la nostra feina. El que va viure al Wanda és normal. Quan un equip estima un jugador i aquest se’n va, la gent pot no rebre’t bé. Estic segur que Antoine ho entén, n’hem parlat, també.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)