Barça

Tsunami convoca una concentració massiva abans del clàssic

Barça. L’entitat apel·la a la ciutadania a ser en quatre punts claus del Camp Nou, a les 16 h., quatre hores abans que s’iniciï el partit entre el Barça i el Madrid del 18 D

Tsunami democràtic ha fet un nou comunicat, aquest matí, on convoca a la ciutadania a mobilitzar-se de manera massiva el 18 de desembre. L’entitat ha triat quatre punts claus que envolten el Camp Nou. La seva intenció és aprofitar la força mediàtica del clàssic per transmetre la seva proposta al món pel moment d’excepcionalitat que viu el país. Tsunami assegura, en el seu comunicat, que volia fer una protesta amb pancartes des de la graderia de l’estadi però ni el Barça ni el Madrid han volgut fer visible a les grades i al camp la crida al diàleg de l’Spain sit and talk. Així doncs, el moviment ha decidit passar a l’acció amb un pla alternatiu a les quatre de la tarda.

La manifestació consistirà en concentrar-se en quatre punts que dirigeixen a tots els accessos del Camp Nou. Els quatre punts de mobilització són els següents: Avinguda Joan XXIII a l’altura de la Masia; l’Avinguda Joan XXIII amb Arístides Maillol, on hi havia el Mini Estadi; Arístides Maillol amb Travessera de les Corts i Travessera de les Corts amb el carrer Elisabeth Eidenbenz. Així s’espera bloquejar l’entrada als accessos del Camp Nou. Tsunàmi democràtic avisa a tots els participants que vinguin preparats per “passar-se estona al Camp Nou”. De moment ja hi ha 18.000 persones apuntades a l’aplicació que estan disposades a participar en l’acció col·lectiva prèvia al clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)