Carles Pérez i Ansu Fati, odiats a Milà i adorats a Dortmund (1-2)

Inter-Barça (Champions). El Barça guanya al Giuseppe Meazza i deixa l’Inter fora de la Champions

Ho va avisar Valverde i ho va advertir també Conte. El Barça no ha viatjat a Milà de turisme i aquesta nit ha quedat demostrat. Victòria per 1-2 al Giuseppe Meazza sense Messi i accés als vuitens de la Champions amb honors.

El Barça estava ja classificat abans de l’inici del partit però igualment ha anat a buscar els tres punts de forma descarada i ha amargat la nit a un Inter que amb la derrota queda fora de la Champions. Els italians necessitaven fer el mateix resultat que el Dortmund, que ha guanyat per 2-1 a l’Slavia. Finalment són els alemanys els que es classifiquen com a segons de grup. L’Inter jugarà l’Europa League.

Carles Pérez ha avançat el Barça en el minut 23 de partit. Griezmann havia filtrat una passada al cor de l’àrea, i després de la disputa entre Arturo Vidal i Godín, el futbolista del planter ha aparegut per caçar una pilota morta dins l’àrea i superar Handanovic amb una rematada precisa al fons de la xarxa.

L’Inter de Milà ha empatat a dos minuts del descans amb un bon xut del belga Lukaku, que després de tocar en Umtiti ha acabat al fons de la porteria d’un Neto que prèviament s’havia lluit per evitar els gols de Biraghi i Lautaro.

El col·legiat holandès Bjorn Kuipers ha anul·lat tres gols a l’Inter per fora de joc, un a Lukaku i dos a Lautaro. Correctes totes les decisions. I quan l’Inter buscava el gol de la classificació, finalment ha aparegut Ansu Fati (86’) per acabar d’ensorrar les esperances dels italians. Golàs del nen prodigi, amb un xut col·locat ajustat al pal. Ansu Fati es converteix amb el jugador més jove en marcar en la Champions.