Patint, però als vuitens de final

El Dortmund, classificat. Els alemanys vencen i aprofiten l’ensopegada de l’Inter per continuar vius en la competició

DORTMUND 2 SLAVIA 1

DORTMUND:Burki, Zagadou, Hakimi (Balerdi, 83’), Sancho (Dahoud, 87’), Reus, Guerreiro, Hummels, Akanji, Brandt, Hazard (Pidzczek, 82’) i Weigl.SLAVIA DE PRAGA:Kolar, Coufal, Stanciu, Olayinka, Kudela, Boril, Skoda (Yusuf Helal, 65’), Soucek, Sevcik, Takacs (Husbauer, 83’) i Masopust (Traoré, 72’).GOLS:1-0 (10’) Sancho. 1-1 (43’) Soucek. 2-1 (61’) Brandt.ÀRBITRE:Karasev.T.G.:als locals Zagadou i Brandt; als visitants Coufal i Boril.T.V.:al local Weigl, per doble groga (77’).

No les tenia totes, el Dortmund, quan dos minuts abans del descans Soucek anotava el gol de l’empat. Però la segona part va ser molt profitosa per al conjunt de Favre, que va marcar el gol de la victòria i va saber que el seu rival, l’Inter, ensopegava a casa contra l’equip B del Barça. Com a segon classificat, el conjunt de Favre arribarà als vuitens de final per sisena vegada en les darreres set edicions de la màxima competició europea.

La diana inicial de Sancho donava ales al Dortmund, que va decaure després d’encaixar el gol. El primer temps havia estat de domini altern, amb diverses oportunitats per als dos equips. En el segon temps, Brandt va tornar a avançar els locals, però l’Slavia, sense res a perdre-hi, va empènyer, es va posar a l’àrea rival i va tenir diverses oportunitats desaprofitades.