Barça

Fita

Ansu Fati, un gol per a la història de la Champions

Va entrar en el 84 i el va fer en el 86. No va trigar ni tres minuts: xut amb la cama dreta des de la frontal de l’àrea i la pilota a la xarxa, entrant al costat del pal dret de la porteria de Handanovic. Un gol per donar una victòria de prestigi al FC Barcelona, d’aquelles que fan gran el club blaugrana. I gol per continuar escrivint la bonica història d’Ansu Fati que, des d’ahir, és el futbolista més jove que ha marcat en la Champions League.

Amb 17 anys i 40 dies, el davanter de Guinea Bissau ha superat el rècord que tenia Peter Ofori-Quaye, futbolista ghanès ja retirat, des de l’1 d’octubre del 1997, quan va marcar, sent jugador de l’Olympiacòs, amb 17 anys i 195 dies. Ansu Fati continua, doncs, fent gran el seu currículum: aquesta temporada ja ha estat el jugador més jove que debuta amb la samarreta del Barça al Camp Nou i, contra l’Osasuna, al Sadar, es va convertir en el futbolista més precoç que marca a primera divisió.

Després del partit, Ernesto Valverde comentava el gol d’Ansu Fati amb la mateixa moderació que el jove futbolista el va celebrar, damunt la gespa de l’estadi Giuseppe Meazza. “Es relaciona bé amb el gol i la fita que ha aconseguit queda aquí. Ha entrat en la història de la Champions League, i està molt bé que sigui així”, va dir el tècnic blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)