Barça

El protagonista

Carles Pérez

Carles Pérez ja s’ha fet gran

Gran nit per a Carles Pérez. En un partit en què als blaugrana poc els importava el resultat perquè ja tenien la primera plaça del grup assegurada, el davanter del planter va ser un dels grans protagonistes. No només pel gol, sobretot perquè des d’ahir ja és jugador del primer equip a tots els efectes. El de Granollers havia de jugar trenta minuts a Milà per tenir fitxa del primer equip. Va ser titular i els va jugar. Una clàusula en el seu contracte deia que quan jugués set partits amb el primer equip, amb un mínim de trenta minuts per partit, es convertiria de manera automàtica en jugador de la primera plantilla. I va arribar a aquest registre a San Siro, coincidint amb els seus primers minuts en la lliga de campions aquest curs. El davanter havia jugat 457 minuts en la lliga, però no s’havia estrenat en competició europea. Carles Pérez veurà millorat el seu sou i quan s’obri el mercat d’hivern hauria de tenir dorsal i fitxa del primer equip. Aquest últim fet, però, s’acabarà de debatre entre els tècnics del club i el jugador. Podria ser que Carles Pérez fos considerat jugador del primer equip, però mantingués la fitxa del filial per si ha d’ajudar en algun partit aquesta temporada l’equip que dirigeix García Pimienta.

El davanter de Granollers, que va fer treballar Handanovic en els primers minuts amb un xut amb l’esquerra, va celebrar el seu ascens al primer equip amb un gol, el que inaugurava el marcador en el minut 23. Una bona passada interior de Griezmann cap a Arturo Vidal la va mirar de tallar Godín, però el que va fer el central uruguaià va ser deixar la pilota clara per a Carles Pérez perquè el de Granollers avancés els de Valverde. Aquest és el segon gol del jugador del planter amb el Barça aquesta temporada. Ja va marcar contra el Betis en la segona jornada de lliga. Carles Pérez també va marcar amb el filial en una de les aparicions que ha fet en el conjunt de García Pimienta. Va ser contra el Cornellà.

El Barça no va tenir tant la pilota en la segona part, sobretot en els minuts finals, quan l’Inter buscava el segon amb insistència, i Carles Pérez va entrar menys en joc. El de Granollers va haver de barallar-se moltes vegades amb els tres centrals de l’Inter. Primer, acompanyat per Griezmann; després, per Luis Suárez. En un contraatac i amb superioritat numèrica blaugrana, va tenir el segon gol a tocar. Es va omplir de pilota i va rematar fora quan Suárez i De Jong esperaven la passada. Poc després va deixar el seu lloc a Ansu Fati, que va fer el segon del Barça. Ell marxava d’un partit que no oblidarà mai.

37
intervencions
0
passades de mèrit bones
3
pilotes recuperades
2
pilotes perdudes
0
faltes comeses
1
falta rebuda
3
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)