Barça

La RFEF avisa que actuarà si hi ha “situacions de força major”

El clàssic. L’ens federatiu respon al comunicat que dimarts va fer Tsunami democràtic

En un comunicat fet públic avui, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) adverteix que aplicarà la “reglamentació vigent” si es produeixen “situacions de força major o circumstàncies en les que fos necessària l’aplicació de la disciplina esportiva” en el Barça - Madrid del 18 de desembre. Ho farà, a més, “tan abans com durant i després del partit.” La RFEF, que es pronuncia després de l’anunci de mobilitzacions de Tsunami Democràtic, recorda també que no té cap competència en matèria de seguretat i que està en contacte amb les forces policials per tal de coordinar l’arribada de l’equip arbitral al Camp Nou “seguint els protocols establerts”. Els Mossos d’Esquadra ja estan treballant en un dispositiu de seguretat.

En un comunicat difós ahir, Tsunami Democràtic assegura que, fins ara, més de 18.000 persones s’han inscrit per diversos canals per participar en un acte de protesta per la sentència del procés, convocat als voltants del Camp Nou a les 16.00 hores, quatre hores abans de l’inici del clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)