Barça

“Comencem de zero”

Messi. L’argentí diu que han d’aprendre de les errades de l’any passat, però oblidar el que va passar en la Champions. Els possibles rivals són: el Chelsea, el Tottenham, el Napoli, el Lió i l’Atalanta

Leo Messi va participar ahir en un acte promocional de la marca de roba esportiva que el vesteix. Ho va fer acompanyat de la seva sisena Pilota d’Or. El Barça va acabar la primera fase de la Champions com a primer de grup i espera rival per als vuitens. El sorteig és dilluns a les dotze del migdia i els possibles rivals dels blaugrana són: el Tottenham, el Chelsea, el Napoli, l’Atalanta i el Lió. Messi creu que han d’oblidar el que va passar a Liverpool el curs passat i aprendre de les errades. “El passat sempre és present, però hem de començar de zero. És un any nou, una competició nova i ens hem de centrar en el present, aprendre de les errades i oblidar el que va passar l’any passat i l’anterior”, va dir l’argentí.

El crac blaugrana també va parlar del clàssic del 18 de desembre. El veu molt igualat. “Espero un Real Madrid molt fort, que està sent molt regular. Aquests partits són sempre especials. No importa com arribi un equip o l’altre, però la veritat és que els dos estem en un bon moment”, va explicar el davanter del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)