Barça

Bartomeu apel·la a la tranquil·litat

Barça. El president del Barça afirma, en el marc de l’habitual dinar nadalenc amb la premsa, que “El Clàssic” de dimecres es jugarà

Josep Maria Bartomeu ha assegurat amb contundència que el Clàssic entre el Barça i el Madrid de dimecres vinent al Camp Nou es jugarà. “No es tornarà a ajornar”, ha expressat ras i curt el president blaugrana en l’habitual dinar amb la premsa abans del Nadal. “És una responsabilitat de tots plegats que es jugui. Sabem que vivim un moment social complex però estic convençut que és compatible que es pugui disputar el partit i que es facin reivindicacions cíviques i pacífiques. El nostre estadi sempre ha estat un espai de lliure expressió. Vull enviar un missatge de tranquil·litat”, ha afegit.

Bartomeu, en un discurs que ha durat deu minuts, ha fet una ràpida repassada a 2019 i ha desitjat que el Barça segueixi guanyant molts títols en les temporades vinents. “Estem contents que el model de formació esportiva i humana segueixi creixent”, ha dit màxim mandatari blaugrana d’un any especial; el de la fundació de la Masia. “Fa 40 anys de La Masia, 120 anys de la fundació del club i una dècada del sextet que va enamorar el món”, ha dit. Bartomeu també ha volgut felicitar-se de la feina que fa el club en la branca femenina del seu organigrama i ha assegurat que se seguirà fent una aposta molt forta.

Un dels noms que ha sobresortit del seu discurs és el de Messi: “des que va agafar el testimoni de Ronaldinho no parem de guanyar. 34 títols. Cap altre club n’ha guanyat tants”, ha venerat. “Hauria de portar més Pilotes d’or”, ha afegit Bartomeu.

El màxim mandatari blaugrana també ha volgut tenir un detall i unes paraules per als desapareguts en aquest 2019 Fernado Zueras i Carlos Pérez de Rozas. “Han deixat un buit molt gran”, ha tancat el president blaugrana, que ha acabat fent un brindis amb la directiva i els periodistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)