Barça

Setién: “Ni en els meus millors somnis ho hauria imaginat”

Barça. En la seva presentació, el nou entrenador blaugrana no amaga l’emoció i garanteix bon joc

Quique Setién ha estat presentat aquest migdia com a nou entrenador del FC Barcelona a l’Auditori 1899. Aquestes són les seves manifestacions.

Agraïment: “Vull agrair a la institució, al president, a Abidal i a Ramon Planes l’oportunitat. Ni en els meus millors somnis ho hauria pogut imaginar. És un dia molt especial per a mi.”

Il·lusió: “Afronto aquest repte amb molta il·lusió. El més important és que tractaré de transmetre l’entusiasme i la confiança que tinc. Avui he fet el primer entrenament a la ciutat esportiva del Barça, amb els millors jugadors del món, i ahir passejava al costat de les vaques, al meu poble. Això és el màxim.”

Valverde: “Sempre m’ha semblat una persona molt correcta l’Ernesto Valverde. valoro la feina que ha fet, els seus principis, la seva manera de ser. Tractaré de comunicar-me amb ell perquè hi ha moltes coses de la seva feina que ens aniran bé. Em deixa l’equip primer a la lliga. Quan no tens feina penses que, si trobes equip, estarà enmig d’una mala ratxa, però el Barça és el líder.”

Primer entrenament: “He parlat amb els jugadors. La predisposició és extraordinària. No tindrem cap dificultat a mantenir l’exigència i la intensitat perquè no s’escapin partits com el de l’altre dia.”

Conviccions: “Sóc una persona de conviccions, tinc les coses molt clares. Sempre escolto a tothom, però és difícil treure’m del cap el que vull. El Barça seguirà el seu camí.”

Objectius: “Guanyar tot el que es pugui. Aquest club no te un altre camí. A més, hem de jugar bé. Aquest és el millor camí cap a la victòria.”

Messi a les seves ordres: “No m’amago de dir que he disfrutat molt els últims anys veient aquest equip i aquests jugadors. Entrenar el millor del món, encara no sóc conscient del que significa. He parlat, amb ell i amb alguns altres, i els he dit que una cosa és l’admiració que tinc però cadascú ha d’estar al seu lloc. Segur que tindrem una gran relació.”

La seva manera d’entrenar: “Quan arriba un nou entrenador hi ha un estímul en el vestidor. Després, es dilueix. Hem de mirar de mantenir-lo. No sé si la meva manera d’entrenar és la millor, però és la meva. Fins que no convius amb els jugadors i els poses en el teu context, no saps fins on poden arribar. Ara tot és nou. Hi ha molt a parlar, a matissar. Sí puc dir que valoraré la percepció que jo tingui.”

La Masia: “Aquest club té una pedrera extraordinària. Entrenaran amb nosaltres. Ho han de tenir clar els jugadors del primer equip: si el talent de baix s’obre pas, se l’ha de tenir en compte. Sempre que apareix un nano nou hi ha una energia que ho impulsa tot i no permet que ningú es relaxi.”

Sense Suárez, vol fitxar un davanter?: “Hem de parlar. No ens ha donat temps. Sóc una persona de club. Suárez és important, però ara hem de pensar en els jugadors que tenim.”

Dibuix tàctic: “L’important és la filosofia. En el dibuix, potser farem algun canvi respecte del 4-3-3. Però hem de valorar encara moltes coses.”

Jugar bé: “Només garanteixo una cosa: que el meu equip jugarà be. Crec que així ha estat al Las Palmas, el Lugo i el Betis. Però dir això aquí, quan l’equip ha jugat bé sempre...”

L’oferta del Barça: “No vaig trigar ni cinc minuts a acceptar. Quan ahir em van avisar, no pensava que el Barça es decidís per mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)