Barça

Bartomeu: “M’hauria agradat que les coses anessin d’una altra manera”

Barça. El president blaugrana diu que Valverde ha estat destituït perquè la seva junta vol donar “un nou impuls” a l’equip en la segona part de la temporada

Durant la presentació de Quique Setién, Josep Maria Bartomeu ha explicat com ha anat el relleu a la banqueta del Barça. El president blaugrana ha volgut donar la seva versió dels fets sobre la sortida d’Ernesto Valverde: “Sabíem que la dinàmica de l’equip era millorable, tot i que els resultats eren bons. Ho havíem parlat amb Valverde moltes vegades. La relació amb ell ha estat estreta. Tots èrem conscients que la situació era millorable. Per què hem fet ara el canvi? Perquè estem a mitja temporada i era necessari donar un impuls per poder guanyar-ho tot. Aspirem a guanyar lliga, champions i copa. M’hauria agradat que les coses anessin d’una altra manera. Per això, en les últimes setmanes hem parlat amb molts entrenadors, perquè és la obligació de l’Eric Abidal i el Ramon Planes.” Bartomeu ha assegurat que la seva junta va acceptar per unanimitat la proposta que Abidal i Planes van fer sobre Setién i ha aclarit que, tot i que el tècnic càntabre té contracte fins el 2022, el president que surti de les eleccions de 2021 pot fer ús d’una clàusula del seu contracte per la qual pot acabar al final de la temporada que ve. Preguntat per la imatge del club després de com s’ha produït el relleu a la banqueta del Barça, el màxim mandatari ha dit que: “Les coses han anat com han anat. Des de feia temps, l’Abidal parlava amb altres entrenadors. Mai havia sortit res i en els últims dies ha sortit el nom d’un entrenador [en referència a Xavi]. A Valverde no li ha agafat per sorpresa, perquè n’havíem parlat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)