Barça

Todibo, cedit al Schalke 04 a canvi d’1,5 milions

Mercat. Es fan càrrec de la fitxa i tenen una opció de compra opcional de 25 milions d’euros, més 5 en variables però el Barça de recompra

Jean-Clair Todibo, que diumenge va ser caçat a Alemanya, ja és oficialment nou jugador del Schalke 04. El club alemany i el FC Barcelona han arribat a un acord per la cessió del defensa francès fins el 30 de juny a canvi d’1,5 milions d’euros. El conjunt alemany es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra opcional de 25 milions d’euros, més 5 milions d’euros en variables. En cas que el Schalke 04 fes efectiva la compra del jugador, el FC Barcelona mantindria una opció futura de compra per 50 milions d’euros, més 10 milions d’euros en variables. Todibo buscava més minuts després d’haver jugat només cinc partits -quatre de lliga i un de champions- des de que va fitxar pel Barça el gener del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)