Barça

Dembélé ja és a Barcelona

Rehabilitació. L’extrem francès del Barça veurà avui el partit del seu equip contra el Granada des de la grada després de completar a Qatar la part de la recuperació de la seva lesió

Ousmane Dembélé ja és Barcelona. L’extrem francès, lesionat al bíceps femoral de la cama dreta durant el partit contra el Borussia Dortmund de la Champions League, ja ha complert la part de recuperació que els metges li havien aconsellat que fes a la ciutat de Doha, a Qatar. L’extrem francès acabarà de fer el tractament conservador a la ciutat esportiva Joan Gamper i podria reaparèixer en competició oficial el mes de febrer. D’aquesta manera, Dembélé compliria els terminis marcats pels serveis mèdics del club el mes de novembre després del duel al Camp Nou contra el Borussia Dortmund, l’exequip, precisament, del jugador francès.

L’extrem del Barça va aterrar ahir a Barcelona a última hora de la tarda i avui ja serà al Camp Nou per veure el duel que jugaran els seus companys contra el Granada. A més, presenciarà des de la grada el debut del nou entrenador, Quique Setién. D’aquesta manera, Dembélé coneixerà el seu nou tècnic quan li queden un parell de setmanes per reaparèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)