Barça

Quique Setién

Entrenador del Barça

“Entenc les dificultats”

El tècnic del Barça, Quique Setién, va mostrar-se descontent amb el que havia vist sobre la gespa artificial de Can Misses. “No m’ha agradat l’equip”, va dir més d’una vegada l’entrenador càntabre. Però també va voler afegir-hi un matís conciliador amb els seus homes: “De totes maneres, entenc les dificultats. He estat en més d’una ocasió en aquesta situació. Una gespa artificial on era complicat mantenir el control, davant hi havia un equip agressiu i intens, que ens ha defensat molt bé. No ha estat gens fàcil. M’hauria agradat que haguéssim estat més preciosos, que haguéssim entès millor algunes coses que hem comentat al vestidor. Ens anirà bé i n’aprendrem.”

Com en la majoria de rodes de premsa que ha ofert l’entrenador del Barça des que va aterrar a la ciutat comtal, gairebé totes les respostes van tractar de futbol. I, a més, Setién es va mostrar molt sincer i previsor. “Sempre adverteixo que ens trobarem la millor versió del rival. I ha estat així. Havia vist diversos partits de l’Eivissa però mai els havia vist jugar tan bé ni tan intensos”, va assumir. “Sabíem que seria un partit complicat. A més, han tingut l’encert de marcar i això els ha donat confiança. Ens ha costat molt trobar el camí de porteria. Hem tingut moltes pèrdues, imprecisions..., i la realitat és que ens ha costat molt”, va explicar. I el tècnic càntabre també va voler atribuir gran part de tot això al rival. “Dono un mèrit molt gran a l’Eivissa. Han fet un gran partit. No ha estat gens fàcil. S’han tancat molt bé per dins i ens han dificultat molt les coses. No hem pogut tenir clarividència en les passades. Han jugat bé les seves armes perquè no ens han deixat tenir continuïtat en el joc amb faltes i interrupcions”, va sentenciar el tècnic respecte al rival.

I, llavors, entre tanta ombra, tanta complicació i tanta dificultat, Quique Setién va desgranar els perquès de la remuntada del Barça a Can Misses. “El fet de tenir la pilota, com l’hem tingut, desgasta. I sabíem que si corrien rere la pilota trobaríem espais. Els partits duren 90 minuts i hem acabat guanyant”, va concloure l’entrenador del Barça.

EIVISSA

“Dono un mèrit molt gran al rival. S’han tancat bé i ens han dificultat molt les coses”

LA FÓRMULA

“Sabíem que si corrien rere la pilota trobaríem espais. Els partits duren 90 minuts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)