Barça

Malastrugança a la porteria

Nou infortuni. L’esquinç al turmell esquerra que es va fer al camp de l’Eivissa priva Neto del seu esperat retorn a Mestalla. Aquesta és la tercera lesió, o bé de Neto o bé de Ter Stegen, en l’últim mig any i el segon contratemps enguany

Neto no viatjarà a Mestalla. Retorn cancel·lat a la seva anterior casa. El brasiler és baixa per al València-Barça de lliga d’aquest dissabte (16 h) després que les darreres proves fetes a Barcelona han confirmat que, en efecte, té un esquinç al seu turmell esquerra. Neto va lesionar-se en el partit de copa contra l’Eivissa i, tot i que va poder acabar els noranta minuts, és baixa segura per aquest compromís. De fet, sembla que podrien ser entre dues i tres setmanes de baixa. Després d’aquest nou contratemps queda clara una cosa: la porteria blaugrana aquesta temporada viu immersa en la malastrugança. Tercera lesió d’un dels dos porters del primer equip en només mig any.

Aquesta és la segona lesió de Neto des del seu fitxatge pel Barça. El brasiler ja va estar de baixa més d’un mes a l’inici de la temporada per culpa d’una fractura a l’escafoide de la seva mà esquerra. Neto va fer-se aquesta lesió durant la pretemporada i va tornar lesionat de la gira pels Estats Units. Es va perdre les quatre primeres jornades de lliga i no va poder entrar en una convocatòria fins a la cinquena jornada contra el Granada.

Tampoc Marc-André ter Stegen ha escapat de l’infortuni. Les seves molèsties al genoll el van fer ser baixa en la supercopa i també en el derbi contra l’Espanyol en un accidentat inici del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)