Barça

Sense pressa però sense pausa

El Barça segueix rastrejant el mercat en busca d’un davanter i té alguna operació en marxa però no es tancarà res aviat

Aubameyang, Rodrigo i ara el club blaugrana també ha preguntat per les condicions de Loren

La direcció esportiva del FC Barcelona segueix estudiant detingudament la possibilitat d’incorporar un davanter centre per suplir la baixa de llarga duració de Luis Suárez. Després d’una primera trobada amb l’entrenador, Quique Setién, es va acordar que rastrejarien el mercat per si sorgia alguna oportunitat interessant però que en cap cas es farien bogeries perquè la caixa del club no està per tirar coets i perquè no es vol repetir un fracàs com el de Boateng la temporada passada. Si ve un altre futbolista, ha de ser perquè pugui jugar i ser útil a l’equip i no per estar la majoria dels partits a la banqueta o a la graderia. En aquest punt van estar-hi tots d’acord.

“Estem parlant d’aquest tema amb la direcció esportiva. Encara hem d’acabar d’avaluar la situació i les opcions. Ho volem acabar de madurar.”, va afirmar Quique Setién abans del partit contra l’Eivissa. La situació, a dia d’avui, segueix igual. El club segueix buscant i treballant alguna operació però ara mateix no es contempla que es pugui tancar res aviat sinó que s’hauria de madurar més. I això es deu, sobretot, a que les alternatives fàcils de tancar són de futbolistes que no fan el pes mentre que els que si que agraden són més dificultoses d’arribar a bon port. En els últims dies han aparegut diversos noms sobre la taula.

Un d’aquests és el del valencianista Rodrigo. A la direcció esportiva és un futbolista que agrada, i molt. També a Setién. El seu nom ja va sonar i a l’estiu va estar a punt de fitxar per l’Atlético també. I ara en el mercat d’hivern el Barça ha tornat a sondejar la possibilitat d’incorporar-lo. Hi ha dos grans problemes. El primer és el preu. Fitxar-lo costaria prop de 60 milions d’euros i el Barça no està disposat a invertir aquesta quantitat de diners en el mercat d’hivern. Hi hauria l’opció de plantejar-li al València una cessió remunerada fins a final de temporada i incloure una opció de compra obligatòria a partir de l’1 de juliol. Ara bé, això significaria lligar-se per complet a Rodrigo i desistir d’intentar fitxar Lautaro Martínez, de l’inter.L’altre entrebanc és que Celades compta amb ell i el considera una peça imprescindible pel seu equip així que no posarà facilitats a la seva sortida. El València, en aquest sentit, tampoc vol perdre nivell amb tot el que queda per davant i sap que tindria complicat suplir un jugador com Rodrigo en el mercat. Per això seria molt inflexible a l’hora de negociar.

Com que aquesta és una operació difícil, el Barça s’està movent en altres escenaris. En els últims dies ha preguntat als representants de Loren, del Betis, per conèixer quines són les seves condicions. Però no s’ha anat més enllà perquè amb el Betis no s’han posat en contacte. És un futbolista que Quique Setién coneix a la perfecció perquè el va pujar ell al primer equip. Com en el cas de Rodrigo, si el Barça decidís anar a per ell es trobaria amb el problema del preu perquè el Betis no el deixarà marxar sinó és per una quantitat fora de mercat. I el Barça no es vol gastar tants diners per un jugador que amb prou feines porta dos anys i mig en l’elit malgrat que està fent una molt bona temporada. La seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros.

Una de les altres alternatives és la de Pierre Emerick Aubameyang. Però com les altres dues, també té complicacions. És el gran referent de l’Arsenal i la marxa de l’equip londinenc en la lliga no és la més adient com per desprendre’s d’un dels seus millors futbolistes. Tampoc sembla que l’afició entengués un traspàs. El davanter veu amb bons ulls poder fitxar pel Barça però tocaria el més difícil, que és convèncer l’Arsenal, malgrat que destaca per ser venedor.

CALMA

Estan treballant alguna operació però ara mateix no es contempla tancar res aviat

RODRIGO

Agrada molt a la direcció esportiva i Setién però té un preu elevat, de 60 milions d’euros

Rivaldo portaria a Edison Cavani

L’ex jugador del FC Barcelona va aconsellar al Barça que intenti el fitxatge d’Edison Cavani per reemplaçar el seu compatriota Luis Suárez. “Sembla ser que està a prop de deixar el PSG i seria una magnífica millora per l’atac del Barça. Cavani és un davanter top que sempre ha marcat on ha jugat.”, va afirmar. Rivaldo, per contra, veu força complicat que els blaugrana puguin fer-se amb Rodrigo. “És un dels millors golejadors de la lliga, un jugador clau per Celades. Segurament es necessitarà una inversió important per fitxar-lo i imagino que el València no ho posarà gens fàcil.”, va dir en un acte publicitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)