Barça

Negocien la cessió de Carles Pérez a la Roma

Mercat. S’està molt a prop d’un acord que contempla una opció de compra pels italians i un altre de recompra pels blaugrana

Quique Setién li va comunicar ahir a la tarda a Carles Pérez que el millor per ell era que es busqués un equip perquè quan tornés Dembélé no tindria oportunitats. Ja el va deixar fora de la llista per anar a València. El Barça, però, tampoc contemplava que retornés al filial perquè des del matí que negociava la seva sortida amb la Roma, que buscava un davanter en el mercat d’hivern. Els dos clubs van estar negociant i l’acord sembla proper. Tant, que es podria fer oficial avui mateix o en els propers dies.

Carles Pérez marxarà cedit fins a final de temporada a la Roma, que es reserva una opció de compra que algunes fonts xifren en 13 milions d’euros. Com va fer el Barça en el cas de Todibo, també s’han volgut garantir un lligam amb el futbolista i s’inclourà una clàusula de recompra que estaria pels voltants dels 25 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)