Barça

Carles Pérez, cap a Roma

Mercat. Setién li va comunicar que no compta amb ell i el Barça negocia des de divendres una cessió amb opció de compra, però els blaugrana se’n reservarien una de recompra

Quique Setién va comunicar divendres a la tarda a Carles Pérez que el millor per a ell era que es busqués un equip perquè quan tornés Dembélé no tindria oportunitats. El Barça tampoc preveia que tornés al filial perquè des de divendres al matí que negociava la seva sortida amb el Roma, que buscava un davanter en el mercat d’hivern. Els dos clubs van estar negociant i l’acord sembla proper. Tant, que es podria fer oficial avui mateix o en els propers dies.

Carles Pérez marxarà cedit fins a final de temporada al Roma, que es reserva una opció de compra que algunes fonts xifren en tretze milions d’euros. Com va fer el Barça en el cas de Todibo, també s’han volgut garantir un lligam amb el futbolista i s’inclourà una clàusula de recompra que estaria al voltant dels 25 milions d’euros.

D’altra banda, el Barça també ha tancat operacions per al filial. Una de doble amb el Juventus, a qui ha traspassat Alejandro Marqués per 8,2 milions d’euros. En l’operació, el club blaugrana obté la cessió del migcampista Matheus Pereira amb opció de compra. El brasiler era propietat de la Juve i jugava cedit al Dijon. El club italià va comunicar que l’opció de compra del Barça sobre Matheus Pereira és obligatòria i de 8 milions d’euros a pagar en dos terminis. Una operació comptable. El club també té lligat Yan Couto, un lateral brasiler de 17 anys que arribarà el mes de juny per jugar en el B. Només queda que passi la revisió mèdica i que firmi el nou contracte. Costarà cinc milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)