Barça

Setién no canviarà

A treballar. El tècnic ha previst entrenaments tota la setmana, també sessió els dies de partit. Hi ha jugadors que expliquen que no l’entenen i ell espera que ho facin amb més hores de feina

Tot i que algunes veus ja diuen que alguns futbolistes del primer equip discrepen dels mètodes de Quique Setién, el tècnic no pensa canviar els seus plantejaments. Els jugadors de la primera plantilla van tenir ahir el primer dia de descans des de l’arribada del nou entrenador i ja saben que no tindran cap dia de descans més aquesta setmana, fins i tot tindran sessió preparatòria els dies de partit, tant dijous al matí abans de jugar contra el Leganés els vuitens de final de la copa, com diumenge abans d’enfrontar-se al Llevant a la lliga.

Setién, que també ha programat entrenament per a dilluns de la setmana vinent perquè considera que després d’un partit sempre hi ha d’haver sessió de recuperació, vol que els seus jugadors agafin com abans millor les seves idees. Després del partit de Mestalla ja va dir que o els jugadors no l’havien entès bé o ell no s’havia explicat bé. En aquest sentit, alguns futbolistes ja han confessat en privat que no acaben d’entendre el que els demana el nou entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)