Barça

“No negaré que seria bo que vingui un jugador”

Quique Setién. L’entrenador del Barça analitza el partit de copa contra el Leganés i també els últims dies d’aquest mercat d’hivern, amb el club buscant un davanter centre

L’entrenador del Barça, Quique Setién, ha fet roda de premsa aquesta tarda abans del partit dels vuitens de final de la copa de demà contra el Leganés. Setién no ha parlat només de la copa. També ho ha fet del mercat blaugrana i de les sensacions negatives que va deixar el seu equip dissabte passat a València. Aquestes són les seves millors respostes.

LEGANÉS. “L’objectiu és controlar el partit, tractar d’evitar les contres. Sabem que portarem la iniciativa, però hem de minimitzar el seu perill. Ells no tenen molt a perdre i jugaran tranquils. Per a nosaltres, el partit és molt important. Jo no vaig tranquil mai als partits i la realitat és que el Leganés li va complicar la vida a l’Atlético. És un equip que ha millorat i que fa molt bé el que fa. És un equip que et pot donar un disgust”.

MESTALLA: “Jo estic igual emocionalment parlant després de la derrota de Mestalla. Va ser dolorosa, però no altera el nostre dia a dia, només per millorar. Hem d’aconseguir que aquest equip jugui bé i guanyi”.

DAVANTER CENTRE: “Estic encantat amb el que tenim. No negaré que seria interessant que vingui un jugador, però compto amb el que tinc. Si ve algú, benvingut serà. Vinc del fang i estic acostumat a treballar amb el que tinc. Estem preparats per lluitar per tot amb el que tenim ara”.

CARLES PÉREZ: “És una decisió compartida. Amb ell he parlat de manera clara. No parlo sobre les converses privades i les decisions que prengui el club. No tinc res més a dir sobre aquest tema. Entenc que l’opció ha estat bona”.

MILLORAR EL JOC: “El nostre objectiu és millorar cada dia i aconseguir que tot el que plantegem a la pissarra es vegi després en el camp. La realitat és que hi ha coses que ens agradaria veure ja, però no és fàcil. Hem fet sis entrenaments. Hem de veure les imatges dels partits i explicar bé les coses perquè es vegin en el terreny de joc. És impossible que, moltes coses, es vegin amb el temps que portem. No és fàcil d’explicar o entendre, però és un procés normal. No hi havia cap intenció de reprendre ningú amb allò que vaig dir a València”.

LES CRÍTIQUES: “No em desgasto veient el que diuen de mi. Estic centrat en la meva feina i ni escolto ni llegeixo res. Estic centrat en el vestidor”.

NOU SISTEMA: “M’està resultant més senzill del que pensava. Ahir vam fer un entrenament espectacular. És evident que tot es pot fer millor, però estic encantat amb la capacitat que tenen aquests futbolistes de captar el que els hi demanem”.

BARTOMEU: “He parlat amb ell, m’ha transmès confiança. Que em doni temps, que treballi i m’adapti a un club d’aquesta dimensió”.

ARTHUR: “Va jugar d’inici. Va tenir 55 minuts i va fer moltes coses bé. Li falta ritme i anirà a més perquè és un grandíssim jugador”.

MÉS SORTIDES: “No puc garantir res. Aquestes decisions les pren el club entenen que és el millor per a tots. I un jugador tampoc marxa si no vol marxar”.

ELS RESULTATS: “Treballar sense la pressió dels resultats seria millor, però sabem que hem de guanyar punts i anar aconseguint el que volem. Molts jugadors ja sabien moltes coses perquè va en l’ADN d’aquest club. Estem donant molta informació perquè els futbolistes es posin al dia el més ràpid possible. Hi ha molt a fer, però aquests futbolistes són molt intel·ligents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)