Setién guanya la partida a Bordalás (2-1)

Lliga. El Barça aconsegueix una victòria soferta contra el Getafe, amb gols de Griezmann i Sergi Roberto

Victòria del Barça contra el Getafe. Premi per a Setién en la seva batalla personal contra Bordalás. Triomf treballat, amb gols de Griezmann i Sergi Roberto. Ángel, notícia els últims dies, ha marcat pels madrilenys.

El partit no ha començat bé pel Barça, amb la lesió de Jordi Alba i un ensurt de Nyom que el VAR, per sort pels interessos blaugrana, ha corregit. Alba ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 20 per una lesió a l’adductor de la cama dreta i Junior Firpo ha entrat en el seu lloc. I només tres minuts després, en el 23’, Nyom ha marcat pel Getafe a la sortida d’un córner. L’àrbitre havia concedit el gol, però a instàncies del VAR l’ha acabat anul·lant per falta prèvia del mateix Nyom a Umtiti abans de la rematada.

Superada la mitja hora de joc, però, han aparegut Messi i Griezmann per castigar al Getafe. Umtiti s’ha inventat una bona passada per a Leo Messi i aquest ha activat a Griezmann amb un toc subtil. El francès, sol davant de David Soria, ha definit amb una rematada precisa (1-0, 33’). Gran connexió Messi-Griezmann. Sisè gol del Barça a la lliga amb assistència de Leo Messi.

Feia cinc jornades que el Getafe no rebia un gol en la lliga. Avui n’ha rebut dos en cinc minuts, perquè el Barça ha fet el 2-0 en el minut 38. Centrada de Junior Firpo des de l’esquerra i gol de Sergi Roberto amb una rematada ajustada al pal. De lateral a lateral.

Ángel ha entrat al minut 7 de la segona part. Molts ulls estaven posats en la seva figura, atents per veure de quina seria l’actuació del davanter del Getafe, pretès pel Barça. Ni l’escenari ni tots els ulls clavats a la nuca l’han cohibit. Seu ha estat el 2-1 (66’). Centrada de Mata des de la dreta i rematada de primeres d’Ángel al fons de la xarxa. Gol d’un davanter que té la porteria entre cella i cella.

El mateix Ángel hauria pogut fer el gol de l’empat en el minut 27 de la segona part, però Ter Stegen, amb una triple intervenció, ho ha evitat.

Griezmann ha tingut dues oportunitats claríssimes per sentenciar, però ha perdonat i el Barça ha acabat demanant l’hora.

Al final, victòria amb cert patiment i ara a esperar a veure què fa el Real Madrid demà a casa contra el Celta.