Barça

El protagonista

Antoine Griezmann

Gol de classe

Antoine Griezmann va tornar a veure porteria en la lliga. No ho feia des del 21 de desembre de l’any passat, quan va obrir la golejada contra l’Alavés, encara amb Ernesto Valverde a la banqueta del Barça. Amb Setién, només havia marcat en la copa. Dos gols salvadors contra l’Eivissa i un contra el Leganés. Ahir, contra el Getafe, el francès va tornar a obrir el marcador. Va ser en el minut 33, després de recollir una excel·lent passada filtrada de Messi, amb sotana inclosa. Era la sisena assistència consecutiva de l’argentí. La definició de Griezmann tampoc es va quedar curta. Excel·lent també, amb l’exterior del peu esquerre per superar la sortida de David Soria.

Va fer un bon partit el francès. Treballant i oferint-se per donar sortida de pilota amb la pressió del Getafe, participant en la construcció i anant bé a l’espai. Li va fallar la definició, perquè podria haver marcat un parell de gols més en la segona part. És difícil d’entendre com va fallar una rematada botant que li va caure en el punt de penal i sense oposició. “He fallat el que no podia fallar; m’ha caigut a la cama dolenta i l’he volgut rebentar. He de treballar més la cama dreta”, explicava el francès després del partit, conscient de la seva errada després que la pilota sortís per sobre del travesser. Tampoc va estar fi en una altra jugada minuts més tard, quan després d’una bona passada de Messi a l’espai que també li va caure a la cama dolenta, va rematar massa creuat.

Bona connexió va mostrar el francès amb Messi després d’una setmana en què va haver de sortir a desmentir unes suposades declaracions seves en les quals deia que alguns jugadors del Barça li tenien enveja per haver guanyat el mundial i que no acabava d’estar a gust al vestidor. “Fa set mesos que soc aquí i encara hem d’estudiar els moviments de cada un. Estem gaudint per treballar junts i segur que anirà millor”, deia Griezmann després de la victòria contra el Getafe sobre la seva entesa amb Messi. De fet, els dos cracs es van trobar ahir molt més que en altres partits. Fins a quatre vegades van buscar entre tots dos fer mal a un Getafe molt bé en defensa durant tot el partit.

El davanter blaugrana va fer ahir el seu vuitè gol en la lliga i el tretzè en la seva primera temporada en el Barça, club en què es troba còmode. “Estic molt content aquí i la meva família, també. Estem gaudint molt”, va assegurar als micròfons de Movistar+.

36
intervencions
3
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)